Actrice Thekla Reuten en de Volendamse band de 3JS zijn sinds november 2014 onze ambassadeurs. Zij zetten zich de komende jaren belangeloos voor onze organisatie in. U bent deze Bekende Nederlanders vast al eens tegen gekomen bij diverse activiteiten van Terre des Hommes, aangezien zij in de afgelopen jaren al veel voor onze organisatie hebben betekend. Nu gaan zij officieel als ambassadeur, ieder vanuit een eigen invalshoek en motivatie, Terre des Hommes in de schijnwerpers zetten.  

 

Thekla kreeg Terre des Hommes vanaf de wieg mee

Mijn ouders schreven op mijn geboortekaartje dat er genoeg speelgoed en kleertjes voor me waren; wie toch iets wilde geven, kon geld overmaken naar Terre des Hommes. Ik heb het dus letterlijk vanaf de wieg meegekregen. Ik heb twee jaar meegelopen om de organisatie te leren kennen en te ontdekken of deze taak iets voor mij is. Nou, daar ben ik inmiddels achter: het klopt gewoon.

Thekla Reuten, ambassadeur van Terre des Hommes

 

De 3JS helpen met hun naamsbekenheid meer aandacht te vragen voor de strijd tegen kinderuitbuiting

​Als muzikanten voelen wij ons zeer vereerd en trots om deel uit te maken van deze geweldige organisatie.  Elk kind heeft recht op een toekomst en moet de mogelijkheid hebben zich te ontwikkelen. Wij staan dan ook volledig achter de doelen van Terre des Hommes.

3JS, ambassadeurs van Terre des Hommes