Vacatures Terre des Hommes

Onze organisatie is in transitie. De veranderingen zijn in gang gezet om ons in staat te stellen nog beter gehoor te geven aan de roep om duurzame impact, de behoefte aan lokale kennis, de vraag naar professionaliteit en meetbare resultaten. Wij streven naar groei om onze organisatie op duurzame wijze de strijd tegen kinderuitbuiting te kunnen blijven voeren. Om dit transitieproces te laten slagen hebben we nieuwe banen gecreëerd, zowel op ons hoofdkantoor in Den Haag als in onze regio's. Voor deze nieuwe functies, evenals voor het invullen van bestaande vacatures, zijn we op zoek naar nieuwe collega's die met ons kinderuitbuiting willen tegen gaan.

 

Terre des Hommes bestrijdt uitbuiting van kinderen wereldwijd. Dus ook in Nederland. Zeker met alle expertise en ervaring die Terre des Hommes in huis heeft, het feit dat het probleem van seksuele uitbuiting van kinderen in Nederland toeneeemt is het voor de hand liggend dat Terre des Hommes ook in Nederland actief is. Dit doet Terre des Hommes met het project WATCH Nederland.

The Desk Coordinator is appointed by the Steering Committee, but managed by Terre des Hommes. The Desk Coordinator is based in The Hague at the office of Terre des Hommes for 36 hours per week, reports to the Manager of Project Management and is led by the Programme Manager of DtZ, both working at Terre des Hommes

Terre des Hommes strijdt tegen kinderuitbuiting. We richten ons daarbij op het stoppen van seksuele uitbuiting van kinderen, kinderarbeid, kinderhandel en kindermisbruik. Wij zijn op zoek naar een Senior Communication Officer (voor 32-36 u / week).