Assen: Medewerker Communicatie en Public Relations (PR) (vrijwilliger)

Vanwege het rouleren van taakverdeling willen wij graag in contact komen met een nieuwe collega (vrijwilliger) die als PR functionaris onze winkel in Assen wil ondersteunen. Op dit moment werken wij in Assen met ca. 45 vrijwilligers samen en in oktober 2019 bestaan wij 10 jaar! Dit willen wij het komend jaar groots vieren met onze medewerkers, klanten en sponsoren/belanghebbenden in onze omgeving. De organisatie van deze mijlpaal is dan ook één van de taken/activiteiten waar u zich de komende periode als PR-functionaris mee bezig zult houden.

Visie Terre des Hommes

Alle uitingen van Terre des Hommes Nederland zijn er op gericht het positieve imago van Terre des Hommes te versterken en de missie van Terre des Hommes (het stoppen van kinderuitbuiting in ontwikkelingslanden) uit te dragen door middel van het opbouwen van relatienetwerken met bijvoorbeeld:

  • gemeente, regionale bedrijven, onderwijs- en dienstverlenende instellingen;
  • kleinere doelgroepen: familie, vrienden en kennissen, collega ondernemers;
  • de diverse media.

Inhoud van de functie

  • U onderschrijft bovenstaande visie en onderhoudt contact met de opgebouwde netwerken om de bekendheid van de Terre des Hommes-winkel in Assen te vergroten.
  • Tevens denkt u creatief en actief mee over het uitbreiden en verdiepen van de netwerken om de PR activiteiten uit te bouwen.
  • U maakt teksten voor persberichten, advertenties en ander PR materiaal aan de hand van het landelijk TDH-format. U beheert de social media waar wij in Assen gebruik van maken en u kunt woordvoerder zijn bij interviews en eventueel de voorzitter vervangen.
  • U hebt 1 x per maand overleg met een bestuurslid over de voortgang en bent incidenteel aanwezig in een Bestuursoverleg (BO) .

Als persoon bent u communicatief goed onderlegd en een doorzetter, u kent de netwerken in de winkelomgeving of bent enthousiast om die verder te ontwikkelen.

Meer informatie en sollicitatie

Voor meer informatie en en/of sollicitatie kunt u bij ons secretariaat terecht: Mw. Corrie Nevels, tel 06 2518 4480. U kunt ons ook mailen en een telefoonnummer doorgeven waarop u bereikbaar bent zodat we u terug kunnen bellen, emailadres: corrienevels@home.nl.

Share this: