Beverwijk

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Beverwijk?

Terre des Hommes Beverwijk heeft een nieuwe locatie, wij zijn verhuisd naar Breestraat 70. Wij heten u van harte welkom in onze mooie en gezellige nieuwe winkel! In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Beverwijk kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehandswinkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen? 

De winkel in Beverwijk zoekt nog mensen die 5 uur per week winkeldiensten willen draaien. We zijn vooral op zoek naar vrijwilligers voor de maanden juni, juli en augustus. Als winkelvrijwilliger ontvangt u klanten, rekent af, prijst artikelen, houdt de winkel op orde en geeft informatie over het werk van Terre des Hommes. Interesse? Neem contact op met de winkel. Mail naar winkel.beverwijk@tdh.nl of bel 0251- 760 444. Als u als vrijwilliger wilt helpen collecteren neem dan contact op met mevrouw J. Giezeman 06-14378905.

Ga naar alle (vrijwillige) vacatures