Goes: Penningmeester (Vrijwilligerswerk)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Penningmeester voor onze Terre des Hommes winkel te Goes. Als Penningmeester maakt u tevens deel uit van het Bestuur van de Terre des Hommes Stichting Goes.

Het betreft hier een functie waarbij kennis van boekhouden een vereiste is, ervaring met Excel en Mazarsboekhouding een voordeel.  Tijdbeslag is gemiddeld circa 4 uur per week met pieken bij de maand-, kwartaal—en jaarafsluiting.

Activiteiten

Verder wordt van u verwacht de Bestuursvergaderingen (4x per jaar) en de Vrijwilligersbijeenkomsten (4x per jaar) bij te wonen. Deze vinden plaats in de Terre des Hommes winkel te Goes.

Over de winkel

Onze winkel wordt geheel gerund door vrijwilligers.  De opbrengst komt ten goede van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting.  Momenteel ondersteunen wij een lokaal project van Terre des Hommes en wel het stoppen van Loverboys activiteiten.

Interesse?

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan horen wij graag van u.  U kunt per email (mary-jean@dudokdewit.eu) of telefonisch (0634139121) reageren bij Mary-Jean Dudok de Wit, de Voorzitter van Terre des Hommes Goes.

 

Share this: