Kom in actie voor Terre des Hommes

Help op uw eigen manier mee om kinderuitbuiting te stoppen 

Een marathon lopen, de Nijmeegse 4-daagse wandelen, de Kilimanjaro beklimmen of een hightea organiseren. U kunt op allerlei manieren bijdragen aan de strijd tegen kinderuitbuiting. U kunt sponsors zoeken voor uw deelname aan een bestaand evenement of zelf een actie organiseren. Alleen of samen met collega's, leden van uw sportvereniging, vrienden of familie. Wij bieden u graag promotionele ondersteuning zoals een online-pagina waarmee u uw actie kunt promoten en makkelijk deelnemers en sponsors kunt werven.

 

 

Heeft u een ander idee om Terre des Hommes te helpen? Alle hulp is welkom! Laat u of uw medewerkers sponsoren, organiseer een concert voor uw vrienden, familie of beste relaties of benut uw jubileum om geld in te zamelen voor Terre des Hommes. U bepaalt het. Van gedachten wisselen over ideeën en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Mail naar Corinda (actie@tdh.nl) of bel +31 (0)70 310 5000. 

 

Op zaterdag 8 september doet Ger van Mossel mee aan de hele triathlon van Almere

Op zaterdag 8 september doet Ger van Mossel mee aan de hele triathlon van Almere. De opbrengst is voor Terre des Hommes. 

Business leaders for Terre des Hommes

12 ondernemers, één missie

Twaalf ondernemers, één missie: 12 mannen van ondernemersnetwerk Business Leaders vertrokken naar de Killimanjaro om voor Terre des Hommes de hoogste top van Afrika te beklimmen. Zij haalden meer dan €38.000 op om kinderen uit de mijnen in Tanzania te redden en naar school te sturen. 

Muzikale studenten zamelen geld in met een klassiek concert

Vier muzikale studenten van Hogeschool Schoevers organiseerden een klassiek concert met een high tea. Met dit bijzondere fundraising event in Voorburg zamelden de dames geld in voor Terre des Hommes.

Els loopt tegen kinderuitbuiting

Els de Boer wil kinderuitbuiting de wereld uit te helpen. Als deelnemer aan de Nijmeegse 4-daagse liet zij zich sponsoren. Kennissen, vrienden en familie konden op haar Justgiving actiepagina een donatie doen voor Terre des Hommes.