Stop loverboys, klik hier en sms KAPOT naar 4333 of doneer via het formulier hieronder

Een sms-donatie is een eenmalig donatie van €3,-

Donatie
Donatie
Gegevens

Loverboys maken kinderlevens kapot

 

 

 

Armin leek zo aardig. Hij palmde de jonge Kimberly uit Valkenburg helemaal in, gaf haar aandacht, was lief en begripvol. Maar Armin veranderde in een tiran, een loverboy die Kimberly dwong tot seks met minstens 25 mannen. Ze werd verkocht via sekssites. En de klanten stonden letterlijk in de rij. 

Soms nog maar 11 jaar jong

Dit verhaal staat niet op zichzelf. Ieder jaar worden zo’n 300 slachtoffers van loverboys officieel geregistreerd in Nederland. Dit lijkt slechts het topje van de ijsberg. Want nu loverboys ‘hun meisjes’ op internet aanbieden, zijn de slachtoffers volstrekt onzichtbaar en is het klantenbestand explosief toegenomen. De slachtoffers zijn voor het leven beschadigd. Soms zijn ze nog maar elf jaar jong.

Uw onmisbare steun 

Terre des Hommes gaat loverboys en hun klanten vanaf nu aanpakken. Gedwongen prostitutie van minderjarigen móet worden gestopt. Met een landelijk meldpunt, speciale detectives en het inzetten van nepprofielen op internet gaan we de strijd aan tegen seksuele uitbuiting. Dat doen we al succesvol in Azië; nu zetten we onze kennis en ervaring ook in Nederland in. Meisjes als Kimberly móeten beschermd worden tegen gewetenloze loverboys. Daarvoor hebben wij uw hulp heel hard nodig. We vragen u om uw gift. Help ons loverboys en hun klanten te stoppen!

SMS KAPOT naar 4333 en doneer eenmalig €3,- of doneer via dit formulier.

logo_grijs_.jpg

Disclaimer

Terre des Hommes (Incassant-ID: NL97ZZZ411492870000) verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als u op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan Terre des Hommes, Zoutmanstraat 42-44, 2518 GS Den Haag of via service@tdh.nl.

Foto: Dirk W. de Jong