Ja, ik teken het manifest tegen kinderuitbuiting

Manifest

Nu is het genoeg, ik vind dat kinderuitbuiting moet stoppen.

Kinderen horen met speelgoed te spelen en niet met op seks beluste volwassenen. Ze horen op school het alfabet te leren en niet te leren wat de perverse wensen van sekstoeristen zijn. Op dit moment worden er twee miljoen kinderen uitgebuit in de seksindustrie en dit aantal groeit. Als wij ons verenigen kunnen wij hier een einde aan maken. Want elk kind heeft recht op een veilige en onbezorgde jeugd.

Daarom steun ik Terre des Hommes in de strijd tegen seksuele uitbuiting van kinderen. Terre des Hommes bevrijdde al honderden kinderen uit de handen van sekstoeristen. Nu de rest nog. Voor hen teken ik dit manifest en strijd ik mee met Terre des Hommes tegen seksuele kinderuitbuiting.

logo_donatie_pagina.jpg

Disclaimer

Terre des Hommes (Incassant-ID: NL97ZZZ411492870000) verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als u op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan Terre des Hommes, Zoutmanstraat 42-44, 2518 GS Den Haag of via service@tdh.nl.