Biesheuvel Techniek WK-actie brengt tienduizend euro op

Het bedrijf Biesheuvel Techniek organiseerde in aanloop naar het WK in Brazilië een kortings- en inzamelingsactie voor haar klanten. Waarvan een deel van de opbrengst bestemd was voor Terre des Hommes. Vanaf september 2013 tot en met het WK 2014 konden alle Biesheuvel Techniek klanten deelnemen aan deze BTShop.nl voordeelactie. Bijna een jaar lang ontvingen klanten automatisch korting op hun BTShop.nl bestellingen. Bovendien werd een percentage van alle BTShop.nl orders opzij gezet voor het goede doel, dit jaar Terre des Hommes.

De opbrengst van de WK-actie bedroeg tienduizend euro. Deze bijdrage is bestemd voor het project Asas de Socorro, een project waarbij medische hulp gegeven wordt aan oevergemeenschappen in het Amazonegebied van Brazilië. Daarnaast komt een deel van het geld ten goede aan de opbouw van een programma ter bestrijding van kinderuitbuiting.
Op 3 september jongsleden werd op de Technisch Industriële Vakbeurs in Hardenberg de opbrengst bekend gemaakt en de cheque overhandigd aan onze collega Patrick Zuman. Terre des Hommes is Biesheuvel Techniek zeer erkentelijk voor deze bijdrage, waarmee dit werk kan worden voortgezet.
 
 

Share this:

Gerelateerd nieuws