De Rabobank en Terre des Hommes geven spullen een tweede leven

De Rabobank start samen met Terre des Hommes een uniek initiatief om spullen een tweede leven te geven. Klanten die bij de Rabobank een hypotheek afsluiten krijgen een zogeheten tehuisdoos. Deze doos kunnen zij vullen met spullen die zij niet meer gebruiken, maar wel een tweede leven verdienen. 

Opbrengst voor projecten tegen kinderuitbuiting 

De klanten van de bank kunnen de doos naar een Rabobank filiaal of een Terre des Hommes winkel brengen. De gedoneerde spullen worden verkocht in de 43 Terre des Hommes winkels in Nederland. De opbrengst gaat naar projecten tegen kinderuitbuiting wereldwijd. Niet alleen klanten die bij de Rabobank een hypotheek afsluiten ontvangen een tehuisdoos. In een later stadium kan iedereen die verhuist een tehuisdoos ophalen bij een van de Rabobank filialen. 

Samenwerkingscontract getekend in Amersfoort

Deze week werd in de Terre des Hommes winkel in Amersfoort het samenwerkingscontract getekend. Directeur Albert Jaap van Santbrink van Terre des Hommes is enthousiast over de tehuisdoos. ‘Het is geweldig dat we samen met de Rabobank en haar klanten via onze 43 Terre des Hommes winkels nieuwe projecten tegen kinderuitbuiting kunnen verwezenlijken.’

 

 

 

Share this:

Gerelateerd nieuws