InfinAgora steunt Terre des Hommes in strijd tegen uitbuiting kinderen

Terre des Hommes is bijzonder verheugd over de samenwerking met de wereldwijde netwerkorganisatie InfinAgora. “We zijn er van overtuigd dat we met steun van InfinAgora veel nieuwe projecten tegen de uitbuiting van kinderen zullen verwezenlijken,” aldus directeur Albert Jaap van Santbrink. 

 

“Als zesjarig kind heb ik een ernstig auto-ongeluk gehad waarbij ik bijna dood was en heb toen aan den lijve meegemaakt wat goede hulp en ondersteuning voor een kind kan betekenen. Via onze eigen Infinite Foundation dragen we daarom graag een steentje bij, zodat we Terre des Hommes kinderen een kans op een betere toekomst kunnen geven”, aldus Kazim Atilla, CEO van InfinAgora.

Verantwoord ondernemen

"Terre des Hommes is in de strijd tegen kinderuitbuiting altijd op zoek naar vernieuwing. Dat herkennen we in het innovatieve karakter van InfinAgora,” aldus Terre des Hommes directeur Albert Jaap van Santbrink. “Wij zijn daarom oprecht blij met het partnerschap waarmee Infinagora ons werk belangeloos ondersteunt."

Terre des Hommes heeft de afgelopen jaren laten zien een interessante partner te zijn voor bedrijven,” vervolgt Van Santbrink. “We hopen via het zakenplatform InfinAgora meer samenwerkingen aan te gaan, om zo de strijd tegen kinderuitbuiting voort te zetten.”

De samenwerking tussen Terre des Hommes en InfinAgora ligt voor de hand. Terre des Hommes is altijd op zoek naar samenwerking met bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen, voor het realiseren van projecten tegen kinderuitbuiting. InfinAgora biedt een bijzonder compleet netwerk voor ondernemers en zakelijke beslissers, dat het beste van LinkedIn en business clubs bijeenbrengt.

Netwerken en samenwerken

Het ambitieuze InfinAgora is het internationale zakenplatform met een compleet aanbod aan services en producten dat tot doel heeft transacties tussen ondernemers en zakelijke beslissers tot stand te brengen. In een beveiligde omgeving biedt het platform allerlei diensten om concreet en efficiënt zaken te doen, zowel op regionaal, nationaal als internationaal niveau. Leden vinden er nieuwe afzetmarkten, leveranciers, partners en andere relaties om effectief en gericht zaken te doen. Alle sectoren en branches zijn vertegenwoordigd.

Meer informatie over InfinAgora: www.infinagora.com

Share this:

Gerelateerd nieuws