Klik op ‘care’ en doneer gratis €1,- aan onze projecten in Cambodja!

Ook dit jaar vindt op 6 december weer de Angkor Wat Bike4Kids Race in Cambodja plaats: een fietstocht rondom het indrukwekkende tempelcomplex Angkor Wat. Doel is op een sportieve manier  geld in te zamelen voor onder andere projecten van Terre des Hommes. Just Giving is een partner in dit unieke evenement en doneert tot en met a.s. vrijdag $10 HK – oftewel €1,- per klik op haar website. Helpt u mee? Klik en ‘care’! 

 

Fietsers uit de hele wereld

Wie eenmaal aan de Angkor Wat Bike Race heeft meegedaan, is voor het leven verkocht en komt maar al te graag terug. Vaak in het gezelschap van familie en vrienden die deze unieke fietstocht voor het goede doel ook eens aan den lijve willen ervaren. Dat verklaart ook de grote groei in het aantal deelnemers in de afgelopen jaren: van een kleine 50 in 2006 tot meer dan 700 fietsers uit de hele wereld in 2013. Deelnemers kunnen kiezen voor een route van 17, 30 of 100 kilometer en werven zelf fondsen via onder meer online fondsenwervingplatform JustGiving.  

Partner VFI

Het bedrag dat dit jaar bij elkaar wordt gereden, is deels bestemd voor projecten van Terre des Hommes tegen kinderuitbuiting in Cambodja. Het andere deel is bestemd voor de lokale partnerorganisatie Village Focus International die slachtoffers van mensenhandel opvang biedt en vaktrainingen verzorgt. VFI is ook de initiatiefnemer van de fietstocht die dit jaar voor de 9e keer wordt gehouden.

Share this:

Gerelateerd nieuws