Terre des Hommes en Dille & Kamille slaan de handen ineen

Terre des Hommes is zeer verheugd over de samenwerking met winkelketen Dille & Kamille. Deze week is in de winkel van Dille & Kamille in Amsterdam het samenwerkingscontract getekend. “Echt fantastisch dat we gaan samenwerken met Dille & Kamille en daarmee nieuwe projecten tegen kinderuitbuiting kunnen verwezenlijken”, aldus directeur Albert Jaap van Santbrink.  

Binnen de samenwerking ontvangt Terre des Hommes van Dille & Kamille artikelen om te verkopen in de ruim veertig Terre des Hommes tweedehands winkels. Het gaat om artikelen die om uiteenlopende redenen niet meer verkocht worden door Dille & Kamille in de eigen winkels. Dille & Kamille steunt hierdoor Terre des Hommes in de aanpak om wereldwijd kinderuitbuiting te stoppen. Samen streven Dille & Kamille en Terre des Hommes naar een goede samenwerking om kinderuitbuiting tegen te gaan. “Dille & Kamille kenmerkt zich door natuurlijke eenvoud, gastvrijheid maar ook duurzaamheid, kernwaarden waarbij wij ons thuisvoelen en waarin we ons herkennen. We zijn erg blij met deze samenwerking en hopen op een langdurig partnerschap”, zegt Albert Jaap van Santbrink.

Dille & Kamille is ook heel blij met de samenwerking. "Dit is een prachtige bestemming voor artikelen die we niet meer in onze winkels verkopen," licht algemeen directeur Hans Geels toe. "Dingen met een krasje of een weeffoutje, maar soms ook laatste stuks uit ons magazijn. Op deze manier helpen we Terre des Hommes om voor kinderen de wereld een stukje eerlijker en veiliger te maken. En duurzaamheid staat bij Dille & Kamille hoog in het vaandel, we zijn dus heel blij dat onze spullen zo een tweede leven krijgen!"

Share this:

Gerelateerd nieuws