Thekla Reuten en 3JS nieuwe ambassadeurs Terre des Hommes

Vandaag, donderdag 20 november, op de dag van de Rechten van het Kind, presenteerde Terre des Hommes op Margriet Winter Fair 2014 de actrice Thekla Reuten en de muziekgroep de 3JS als haar nieuwe ambassadeurs. Zij zetten zich de komende jaren belangeloos in voor Terre des Hommes. 

 

Dit jaar is de Dag voor de Rechten van het Kind op 20 november extra feestelijk: het VN-verdrag voor de Rechten van het Kind bestaat 25 jaar. Terre des Hommes grijpt deze dag aan om haar nieuwe ambassadeurs te presenteren, tijdens Margriet Winter Fair 2014 in Utrecht. Na de presentatie gaven de 3JS een optreden.

De actrice Thekla Reuten en de muziekgroep de 3JS

“We zijn enorm trots op onze nieuwe ambassadeurs,” aldus Terre des Hommes directeur Albert Jaap van Santbrink. “Zij hebben de afgelopen jaren al veel voor onze organisatie gedaan, ook achter de schermen. Zo hielpen ze mee met de voorbereiding en promotie van acties en campagnes en luisterden openingen van nieuwe Terre des Hommes-winkels muzikaal op. We kijken uit naar de nieuwe activiteiten die we samen gaan ondernemen om aandacht te vragen voor ons werk om kinderen een betere en mooiere toekomst te geven.”

Thekla Reuten kreeg Terre des Hommes letterlijk vanaf de wieg mee. Haar ouders schreven op haar geboortekaartje ‘Kleertjes en speelgoed heeft Thekla voldoende. Indien u iets wilt schenken, dan graag een donatie aan Terre des Hommes.’

Thekla Reuten over haar motivatie 

“Het werk van Terre des Hommes ligt mij na aan het hart. Er zijn zoveel kinderen in de wereld die deze hulp verschrikkelijk hard nodig hebben! Terre des Hommes heeft zoveel kennis en zo'n fantastisch netwerk. Als wij hen helpen, helpen we mee een groot verschil te maken.”

Het initiatief voor de samenwerking met Terre des Hommes kwam van de 3JS zelf. De Volendamse groep zocht enkele jaren terug contact om te overleggen hoe zij zouden kunnen bijdragen aan de doelen van de kinderhulporganisatie.

De 3JS over hun ambassadeurschap 

“Wij voelen ons zeer vereerd en trots om deel uit te maken van deze geweldige organisatie. Elk kind heeft recht op een en toekomst en moet de mogelijkheid hebben zich te ontwikkelen. Wij staan dan ook volledig achter de doelen van Terre des Hommes.”

 

Share this:

Gerelateerd nieuws