Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Vrijwilligers vacatures

Den Haag Zeeheldenkwartier: Winkelco├Ârdinator (vrijwilligerswerk)

Terre des Hommes winkel Den Haag Zeeheldenkwartier is op zoek naar een enthousiast kernteamlid en winkelco├Ârdinator.

Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Kom werken bij Terre des Hommes. Wij strijden al sinds 1960 tegen uitbuiting van kinderen. Wereldwijd. Zonder te discrimineren. Met respect voor lokale culturen.

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Leer nieuwe, bevlogen mensen kennen en doe mooie ervaringen op. Als vrijwilliger van Terre des Homme draag je met jouw talent en kennis zelfstandig bij aan onze missie. 

Samen het verhaal vertellen

Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je zet graag jouw talent in, houdt van contact met mensen, bent betrokken bij ontwikkeling van de winkel en bent voor minimaal 10 tot 15 uur per week beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer op deze prachtige vacature voor kernteamlid winkelcoördinator. 

Wat ga je doen? 

Als kernteamlid en winkelcoördinator ben je een spil binnen het team van vrijwilligers. Daarnaast fungeer je als schakel tussen de Terre des Hommes Nederland en het lokale vrijwilligersteam. Als kernteamlid ligt jouw focus op één of meerdere van de volgende werkzaamheden: 

 • winkelinrichting
 • administratie en roosters
 • vrijwilligersmanagement
 • opbouw lokaal netwerk
 • magazijnbeheer
 • social media beheer

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste collega met passie voor het goede doel, die: 

 • houdt van het werken in een winkel, gecombineerd 
 • gemakkelijk contact legt
 • graag met diverse mensen omgaat
 • zorgvuldig is
 • doelstelling van Terre des Hommes en de Terre des Hommes-winkel organisatie onderschrijven en uitdragen willen uitdragen.  

Zet jij je graag in voor onze winkel en heb je andere talenten dan we hierboven beschrijven? Schroom dan niet om ons alsnog te benaderen. We denken graag met je mee. 

Wat bieden wij?

Zinvol en uitdagend werk in een team met enthousiaste en betrokken vrijwilligers en collega's. Veel ruimte voor eigen inbreng, verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie op vrijwillige inzet.

Over Terre des Hommes

De missie van Terre des Hommes is  het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op een blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een wereld zonder kinderuitbuiting. De United Nations Convention on the Rights of the Child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. 

Bijna 1700 vrijwilligers zetten zich in de meer dan 40 Terre des Hommes winkels in Nederland actief in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen. 

Onze winkels maken donaties mogelijk in verschillende vormen: 

 • het geven van spullen 
 • het kopen van spullen
 • én het geven van je tijd

De opbrengst van onze winkels, gaat naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat spullen die niet meer gebruikt worden, weer goed terecht komen. 

Onze winkel

Ons winkelteam bestaat uit een grote groep betrokken vrijwilligers. De Terre des Hommes winkels hebben allemaal een ander assortiment, zoals: kleding, accesssoires, boeken en speelgoed. Deze winkel valt direct onder de Landelijke Stichting Winkels van Terre des Hommes. 

Hoe kun je solliciteren? 

Ben je enthousiast over deze functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of over de vacature, neem dan contact op met Anneke Steensma, regiocoördinator winkels en vrijwilligers. Dit kan door een mail te sturen naar winkelsupport@tdh.nl of te bellen met: 06-49970996

Het kunnen overhandigen van een positieve VOG, niet ouder dan een maand, maakt deel uit van het selectieproces. 

Aqcuisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk daarentegen wel. 

Lees meer over onze winkels
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube