Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurPartnersTeken de petitieGeef spullen
Vrijwilligers vacatures

Projectleider

Ben jij een projectmanager die beschikt over uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van algemeen projectmanagement, inclusief effectieve planning, implementatie en monitoring en rapportage van projectresultaten? Dan hebben we misschien een leuke kans voor jou!

Over de rol

Terre des Hommes Nederland is op zoek naar een projectmanager voor een kinderarbeidproject in Busia, Kenia. Hij/zij werkt nauw samen met het landenteam en krijgt leiding en toezicht van de programmamanager (PM) aan wie hij/zij rapporteert.

De projectmanager is verantwoordelijk voor het leveren van inhoudelijke technische, projectmatige en administratieve ondersteuning bij de planning, implementatie, monitoring, evaluatie en rapportage van het kinderarbeidproject in overeenstemming met gedefinieerde doelstellingen en kwaliteits-KPI's. Van de functiehouder wordt verwacht dat hij het projectteam effectief en efficiënt leidt en ondersteunt bij het opleveren van het project. Er wordt van hem/haar verwacht dat hij de goede samenwerking met nationale en provinciale belanghebbenden, relevante netwerken en allianties, inclusief maar niet beperkt tot de overheid, de particuliere sector, gelijkgestemde maatschappelijke organisaties en gemeenschappen, versterkt.

Download de Terms of Reference (Project manager)
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube