Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurPartnersTeken de petitieGeef spullen
Werken bij

Apeldoorn: Winkelmedewerker (vrijwilligerswerk)

Terre des Hommes winkel Apeldoorn is op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerk(st)er.

Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Kom werken bij Terre des Hommes. Wij strijden al sinds 1960 tegen uitbuiting van kinderen. Wereldwijd. Zonder te discrimineren. Met respect voor lokale culturen.

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Leer nieuwe, bevlogen mensen kennen en doe mooie ervaringen op. Als vrijwilliger van Terre des Homme draag je met jouw talent en kennis zelfstandig bij aan onze missie. 

Samen het verhaal vertellen

Uw tijd, hún toekomst!

Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je helpt graag in een winkel, houd van contact met mensen, bent betrokken bij ontwikkeling van de winkel en bent voor minimaal een halve dag per week beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer op deze prachtige vacature voor winkelmedewerker. 

Wat gaat je doen?
De werkzaamheden bestaan uit: 

 • klanten op een klantvriendelijke manier helpen 
 • goederen aannemen van donateurs
 • zorgen voor een uitnodigend uitziende winkel en etalage
 • het sorteren, schoonmaken van en in de winkel plaatsen van aangeboden goederen
 • klanten informeren over onze projecten die door de winkel mede worden gefinancierd. 


Wie zoeken wij? 
Een enthousiaste collega die: 

 • houdt van het werken in een winkel, of juist van de werkzaamheden in een magazijn
 • gemakkelijk contact legt
 • graag met diverse mensen omgaat
 • zorgvuldig is
 • de doelstelling van Terre des Hommes onderschrijft en wil uitdragen

Wat bieden wij? 

Zinvol en uitdagend werk in een team met enthousiast en betrokken vrijwilligers. Ruimte voor eigen inbreng, verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie op vrijwillige inzet.

Over Terre des Hommes

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een werled zonder kinderuitbuiting. De United Nations Convention on the Rigthts of the Child vorm de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid in ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. 

Bijna 1700 vrijwilligers zetten zich actief in voor meer dan 40 winkels in Nederland om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen. De winkels maken actief deel uit van Terre des Hommes. Onze winkels maken donaties mogelijk in verschillende vormen: 

 • voor het geven van spullen
 • het kopen van spullen
 • én in het geven van je tijd

De opbrengst van onze winkels gaan naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat spullen die niet meer gebruikt worden weer goed terecht komen. 

Onze winkels

Ons winkelteam bestaat uit een grote groep betrokken vrijwilligers. De Terre des Hommes winkels hebben allemaal een divers assortiment van o.a. kleding, accessoires, huishoudelijke artikelen, boeken en speelgoed. 

Hoe kun je solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over deze functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature? Stuur dan een mail naar: winkel.apeldoorn@tdh.nl of neem contact op met Ria Haas, coördinator vrijwilligers Terre des Hommes winkel Apeldoorn: 055 204 9009

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk daarentegen wel!

Lees meer over onze winkels
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube