Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Werken bij

Goes: Winkelmedewerker (vrijwilligerswerk)

Terre des Hommes winkel Goes is op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerk(st)er.

Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Kom werken bij Terre des Hommes. Wij strijden al sinds 1960 tegen uitbuiting van kinderen. Wereldwijd. Zonder te discrimineren. Met respect voor lokale culturen.

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Leer nieuwe, bevlogen mensen kennen en doe mooie ervaringen op. Als vrijwilliger van Terre des Homme draag je met jouw talent en kennis zelfstandig bij aan onze missie. 

Samen het verhaal vertellen

Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je helpt graag in een winkel, houdt van contact met mensen, bent betrokken bij de ontwikkeling van de winkel en bent voor minimaal een halve dag per week beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer op deze prachtige vacature voor winkelmedewerker. 

Wat ga je doen? 

In de winkel heb je samen met collega's de taak om: 

 • klanten op een klantvriendelijke manier te helpen
 • goederen aan te nemen van donateurs
 • te zorgen voor een uitnodigend uitziende winkel etalage
 • uitzoeken, schoonmaken en in de winkel plaatsen van aangeboden goederen 
 • klanten te informeren over onze projecten die door de winkel mede worden gefinancierd. 

Wie zoeken wij? 

Een enthousiaste collega met passie voor goede doel die: 

 • houdt van het werken in een winkel, of juist van de werkzaamheden in een magazijn
 • gemakkelijk contact legt
 • graag met diverse mensen omgaat
 • zorgvuldig is
 • doelstelling van Terre des Hommes en de Terre des Hommes winkel organisatie onderschrijven en uitdragen

Zet jij je graag in voor onze winkel en heb je andere talenten dan we hierboven beschrijven, schroom niet om ons alsnog te benaderen. We denken graag met je mee. 

Wat bieden wij? 

Zinvol en uitdagend werk in een team met enthousiast betrokken vrijwilligers. Veel ruimte voor eigen inbreng, verdieping, en persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie op vrijwillige inzet. 

Over Terre des Hommes

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een wereld zonder kinderuitbuiting. De United Nations Convention on the Rights of the Child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Bijna 1700  vrijwilligers zetten zich in de meer dan 40 Terre des Hommes winkels in Nederland actief in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen. 

Onze winkels maken donaties mogelijk in verschillende vormen: 

 • het geven van spullen
 • het kopen van spullen
 • én in het geven van tijd

De opbrengst van onze winkels gaat naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat spullen die niet meer gebruikt worden, weer goed terecht komen. 

Onze winkel

Ons winkelteam bestaat uit een grote groep betrokken vrijwilligers . De Terre des Hommes winkels hebben allemaal een ander assortiment, zoals: kleding, accessoires, boeken en speelgoed. Deze winkel valt direct onder de Landelijke Stichting Winkels van Terre des Hommes. 

Hoe kun je solliciteren? 

Ben je enthousiast over deze functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of de vacature? Stuur dan een mail naar: winkelsupport@tdh.nl of neem contact op met Jolanda Collé via nummer: 06-30485956

Lees meer over onze winkels
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube