Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurPartnersTeken de petitieGeef spullen
Werken bij

Hoofddorp: Winkelmedewerker (vrijwilligerswerk)

Terre des Hommes winkel Hoofddorp is op zoek naar een enthousiaste Winkelmedewerker.

Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Kom werken bij Terre des Hommes. Wij strijden al sinds 1960 tegen uitbuiting van kinderen. Wereldwijd. Zonder te discrimineren. Met respect voor lokale culturen.

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Leer nieuwe, bevlogen mensen kennen en doe mooie ervaringen op. Als vrijwilliger van Terre des Homme draag je met jouw talent en kennis zelfstandig bij aan onze missie. 

Samen het verhaal vertellen

Het is voor een stichting vrij uniek: door het hele land zijn 40 Terre des Hommes winkels te vinden. Ze worden volledig gerund door vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn.

Van bijna nooit gedragen schoenen tot spellen als Monopoly. In de Terre des Hommes winkels worden tweedehands spullen van goede kwaliteit verkocht, die door mensen worden gebracht. Alle opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, direct naar onze projecten. Jaarlijks komt dat gemiddeld neer op ongeveer €1,4 miljoen: een flinke bijdrage. 

Voor onze winkel in Hoofddorp zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker.  Als winkelmedewerker helpt u samen een aantal van 34 vrijwilligers onze klanten op een klantvriendelijke manier. De werkzaamheden bestaan uit: klanten aan de kassa helpen, zorgen voor een opgeruimde winkel, het aannemen van binnengekomen goederen en deze indien nodig sorteren en schoonmaken. Je informeert klanten in de winkel over het kinderhulpproject dat door de winkel mede gefinanceerd wordt. 

We vragen je: 

  • een enthousiaste en sociale instelling
  • communicatief vaardig
  • de missie van Terre des Hommes en de winkel te onderschrijven en willen uitdragen, alsook de tweedehands-branche. 
  • bereidheid om minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar te zijn en 1 x per maand op een zaterdag

Wij bieden:

  • zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de strijd tegen uitbuiting van kinderen
  • een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s

Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Kom gerust een keer langs in de winkel om een kijkje te nemen en sfeer te proeven. Je kunt dan meteen een intakeformulier invullen, bij interesse. Of neem contact op met Amunda van Stenis via een email naar de winkel: winkel.hoofddorp@tdh.nl 

Lees meer over onze winkels
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube