Terre des Hommes logoZoeken
Doneer
Strijd mee

Strijd mee

Word donateurAls partnerTeken de petitieGeef spullen
Werken bij

Zwolle: kernteamlid administratieve spil (vrijwilligerswerk)

Terre des Hommes winkel Zwolle is op zoek naar een enthousiaste administratieve spil.

Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Kom werken bij Terre des Hommes. Wij strijden al sinds 1960 tegen uitbuiting van kinderen. Wereldwijd. Zonder te discrimineren. Met respect voor lokale culturen.

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Leer nieuwe, bevlogen mensen kennen en doe mooie ervaringen op. Als vrijwilliger van Terre des Homme draag je met jouw talent en kennis zelfstandig bij aan onze missie. 

Samen het verhaal vertellen

Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je zet graag jouw talent in, houdt van contact met mensen, bent betrokken bij ontwikkeling van de winkel en bent voor minimaal een halve dag per week beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer direct op deze prachtige vacature voor Kernteamlid (coordinator vrijwilligers). 

Wat ga je doen? 

Als kernteamlid ben je spil in onze goede doelen winkel, binnen het team van vrijwilligers. Daarnaast fungeer je als schakel tussen Terres des Hommes Nederland en het lokale vrijwilligersteam. 

Als kernteamlid kan jouw focus liggen op één of meerdere van de volgende werkzaamheden: 

 • winkelcoördinatie
 • winkelinrichting
 • opbouw lokaal netwerk
 • vrijwilligersmanagement 
 • administratie en/of roosters
 • magazijnbeheer
 • social media beheer

Wat zijn je taken? 

 • notuleren bij kernteam vergaderingen (1 x per 6 weken) en het verspreiden van het verslag
 • registreren van mutaties voor wat betreft de gegevens van de vrijwilligers en doorgeven aan de afdeling winkelsupport
 • jij bent het aanspreekpunt voor de afdeling winkelsupport. Informatie vindt haar weg via jou
 • jij bent de aangewezen persoon voor het reserveren van leuke locaties voor gezellige uitjes en overlegmomenten. Natuurlijk help je de uitjes organiseren
 • Als je tijd en zin hebt om ook je talent in te zetten als winkelvrijwilliger of onze Zwolse winkel te promoten op social media, houden we ons aanbevolen! Al is dit geen 'must'. 

Gelukkig doe je dit niet alleen. Het kernteam wordt vanuit de Terre des Hommes organisatie ondersteund door de afdeling winkelsupport en de regiocoördinator winkels & vrijwilligers (regio Noord)

Wie zoeken wij? 

Een enthousiaste collega, met passie voor het goede doel, die: 

 • handig is met een computer en ervaring heeft met administratieve werkzaamheden
 • gemakkelijk contact legt en goed kan samenwerken met vrijwilligers en medewerkers van Terre des Hommes
 • zorgvuldig is
 • doelstelling van Terre des Hommes en de Terre des Hommes winkel organisatie onderschrijft en wil uitdragen. 

Wat bieden wij? 

Zinvol en uitdagend werk in een team met enthousiast en betrokken vrijwilligers en collega's. Veel ruimte voor eigen inbreng, verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie op vrijwillige inzet. 

Over Terre des Hommes

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een wereld zonder kinderuitbuiting.De United Nations Convention on the Rights of the Child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. 

Bijna 1700 vrijwilligers zetten zich in de meer dan 40 Terre des Hommes winkels in Nederland actief in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen. 

Onze winkels maken donaties mogelijk in verschillende vormen: 

 • van het geven van spullen
 • het kopen van spullen
 • én in het geven van uw tijd

De opbrengst van onze winkels, gaat naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat spullen die niet meer gebruikt worden, weer goed terecht komen. 

Onze winkel

Ons winkelteam bestaat uit een groep betrokken vrijwilligers. De Terre des Hommes winkels hebben allemaal een ander assortiment zoals: kleding, accessoires, boeken en speelgoed. Deze winkel valt direct onder de Landelijke Stichting Winkels van Terre des Hommes. 

Hoe kun je solliciteren? 

Ben je enthousiast over deze vacature of heb je vragen over de procedure of deze vacature? Stuur dan een mailtje naar: winkelsupport@tdh.nl of neem contact op met winkelsupport, Ellis Timmer-de Vries, regiocoördinator winkels & vrijwilligers, telefoon: 06-199311897

Het kunnen overhandigen van een positieve VOG niet ouder dan een maand maakt deel uit van het selectieproces. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het delen in je netwerk daarentegen wel!

Lees meer over onze winkels
Onze missieWat we doenOnze winkelsZoeken
DoneerStrijd mee
ActueelPublicatiesOnze organisatieWaar we werkenContact
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
Aanmelden
facebookinstagramlinkedIntwitteryoutube