Donatie
Gegevens

Noodhulp

Elke avond gaan tienduizenden kinderen in Syrië met een lege maag naar bed. Hun ouders zijn wanhopig; ze staan machteloos. De verschrikkelijke oorlog in het land heeft desastreuze gevolgen. Met name de jongste kinderen zijn het slachtoffer.

De oorlog in Syrië is de grootste humanitaire ramp van onze tijd. Een miljoen kinderen heeft dringend gezond eten nodig; Een groot deel van deze kinderen is zelfs ernstig ondervoed. Honderdduizenden zwangere vrouwen maken zich grote zorgen over de gezondheid van hun ongeboren kind.

Wij kiezen in dit conflict voor de kinderen. Zij zijn het slachtoffer van een oorlog van volwassenen. Om de kinderen te kunnen helpen, vragen we om uw steun.

Terre des Hommes verleent noodhulp in Syrië. We kunnen veel mensen bereiken, hoewel sommige gebieden nog te onveilig zijn. Onze medewerkers delen voedselpakketten uit, onder meer in de zwaar getroffen provincie Aleppo. Onze hulp is letterlijk van levensbelang.

Voor deze levensreddende hulp is veel geld nodig. Help mee, geef voor de kinderen die slachtoffers zijn van deze wrede oorlog. 

Met uw donatie helpt u kinderen in Syrië en andere delen van de wereld te beschermen tegen kinderuitbuiting.   

Foto: AFP 2016/  Khalil Mazraawi 

grijslogo.png

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer

Terre des Hommes (Incassant-ID: NL97ZZZ411492870000) verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als u op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan Terre des Hommes, Zoutmanstraat 42-44, 2518 GS Den Haag of via service@tdh.nl.