organisatie

Terre des Hommes Nederland heeft gekozen voor een platte organisatiestructuur, aangestuurd door een management team onder leiding van de Executive Director. Wegens de langdurige ziekte van Albert Jaap van Santbrink heeft de Raad van Toezicht Carel Kok benoemd als interim Executive Director. Onze organisatie telt ongeveer 100 medewerkers verdeeld over Den Haag en de landen waarin onze programma's worden uitgevoerd in Oost-Afrika en in Azië. Daarnaast geven meer dan 2.000 vrijwilligers in Nederland hun tijd en energie om te helpen onze ambities te verwezenlijken. Het managementteam bestaat uit: 

 

Carel Kok directeur Terre des Hommes

Carel Kok

Executive Director

Zo veel kinderen lijden terwijl hun kindertijd en daarmee hun toekomst wordt weggescheurd door geweld, uitbuiting en mishandeling. Toekijken is geen optie.

Liesbeth Zonneveld Terre des Hommes

Liesbeth Zonneveld

Head of Programmes

Er moet nog ontzettend veel gebeuren om kinderuitbuiting de wereld uit te helpen. Ik heb een groot deel van mijn leven in het Midden-Oosten en Afrika gewoond. Daar zie je dagelijks dat we nog een lange weg te gaan hebben

Sander Hanenberg Marketing & Communication Manager Terre des Hommes

Sander Hanenberg

Marketing & Communication Manager

De doelstelling van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting. Dat is een hele scherpe doelstelling en ik geloof sterk in die missie

 

Sacha van Ulft Terre des Hommes

Sacha van Ulft

Manager Finance, ICT & HR

Zorgen dat voor iedere euro die binnenkomt zoveel mogelijk kinderen worden geholpen. Daar werk ik iedere dag aan bij Terre des Hommes en dat geeft mij heel veel energie.

Werken bij Terre des Hommes

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je ook bijdragen aan de strijd tegen kinderuitbuiting?