Vacatures Terre des Hommes

Wilt u deel uitmaken van een enthousiast team dat zich dagelijks inzet tegen kinderuitbuiting. In Nederland of in een van onze regio's? Een betaalde baan of als vrijwilliger? Wellicht is werken bij Terre des Hommes iets voor u! 111 medewerkers en meer dan 1.800 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze doelen. Hieronder ziet u welke vacatures wij momenteel open hebben staan.

 

Consultant Terre des Hommes Netherlands East Africa

In de regio Oost-Afrika is Terre des Hommes op zoek naar een consultant voor het redigeren van een onderzoeksrapport over seksuele uitbuiting van kinderen en het samenstellen van een advocacy brief op basis van dat rapport. Engelstalig.

Kinderarbeid Kenia Terre des Hommes

Terre des Hommes is voor de afdeling Programma’s in Den Haag op zoek naar een slimme, georganiseerde en flexibele programme officer. De Program Officer (PO) ondersteunt strategische, effectieve, kwalitatief hoogwaardige programmering voor ons portfolio. De PO werkt samen met de programmamanagers, de M & E-expert, en wordt direct aangestuurd door het Hoofd Programma's. Hij / zij houdt een duidelijk overzicht van de portefeuille en ondersteunt het veld in overeenstemming met intern en extern beleid en regelgeving.

Thailand Terre des Hommes huiswerk

De expert private sector engagement zal de ontwikkeling van één van de leervragen van het Down to Zero programma ondersteunen. De leervraag gaat over de effectieve strategieën om de particuliere sector te betrekken bij de strijd tegen commerciële seksuele uitbuiting van kinderen in de landen waar het DtZ-programma wordt geïmplementeerd.

 

Terre des Hommes Thailand

Wij zoeken een stagiaire kinderrechten (16-20 uur per week). Je volgt al het relevante nationale en internationale nieuws met betrekking tot kinderrechten en uitbuiting van kinderen. Je verzamelt deze informatie, schrijft mee aan position papers en helpt bij het beantwoorden van vragen van collega's en externe partijen. Daarnaast denk je mee over onze reactie op Nederlands overheidsbeleid.

Stagevacature: stagiair Communicatie Terre des Hommes Den Haag

Wil jij werkervaring opdoen in een internationale organisatie die zich dagelijks inzet voor een wereld zonder kinderuitbuiting? Kom dan stage lopen bij Terre des Hommes! Met de inzet van innovatieve technologie vragen wij aandacht en steun voor ons werk. Zo pakt Terre des Hommes webcam kindersekstoerisme aan met het bekende virtuele meisje ‘Sweetie’ en maken we gebruik van virtual reality om aandacht te vragen voor huisslaafjes in Kenia.

Vertalers gezocht (vrijwilligerswerk) vacature Terre des Hommes Den Haag

We zoeken vertalers om de afdeling Communicatie op projectbasis te ondersteunen bij het beheer van de Engelstalige en Zweedse website van Terre des Hommes.