Vacatures Terre des Hommes

Wilt u deel uitmaken van een enthousiast team dat zich dagelijks inzet tegen kinderuitbuiting. In Nederland of in een van onze regio's? Een betaalde baan of als vrijwilliger? Wellicht is werken bij Terre des Hommes iets voor u! 111 medewerkers en meer dan 1.800 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze doelen. Hieronder ziet u welke vacatures wij momenteel open hebben staan.

 

Vacature Persvoorlichter / Communicatie Officer Terre des Hommes Den Haag

Krijg jij je boodschap onder de aandacht van de juiste persmensen? Beschik je over een goed netwerk van journalisten en redacteuren en kun je dit netwerk snel en makkelijk uitbouwen? Heb je affiniteit met kinderrechten en vind je het een uitdaging onze strijd tegen kinderuitbuiting bij het NL publiek zichtbaar te maken zodat dit werkelijk beklijft?? Ben jij een expert in het creëren van free publicity en het betrekken van influentials? Dan zoeken wij jou! Lees verder >>

 

Down to Zero is recruiting a research intern on child empowerment. Respond before 12 November 2017. 

Stagevacature: stagiair Communicatie Terre des Hommes Den Haag

Wil jij werkervaring opdoen in een internationale organisatie die zich dagelijks inzet voor een wereld zonder kinderuitbuiting? Kom dan stage lopen bij Terre des Hommes! Met de inzet van innovatieve technologie vragen wij aandacht en steun voor ons werk. Zo pakt Terre des Hommes webcam kindersekstoerisme aan met het bekende virtuele meisje ‘Sweetie’ en maken we gebruik van virtual reality om aandacht te vragen voor huisslaafjes in Kenia.

Vertalers gezocht vrijwilligerswerk vacatures

We zoeken vertalers om de afdeling Communicatie op projectbasis te ondersteunen bij het beheer van de Engelstalige en Zweedse website van Terre des Hommes.