Vacatures Terre des Hommes

Onze organisatie is in transitie. De veranderingen zijn in gang gezet om ons in staat te stellen nog beter gehoor te geven aan de roep om duurzame impact, de behoefte aan lokale kennis, de vraag naar professionaliteit en meetbare resultaten. Wij streven naar groei om onze organisatie op duurzame wijze de strijd tegen kinderuitbuiting te kunnen blijven voeren. Om dit transitieproces te laten slagen hebben we nieuwe banen gecreëerd, zowel op ons hoofdkantoor in Den Haag als in onze regio's. Voor deze nieuwe functies, evenals voor het invullen van bestaande vacatures, zijn we op zoek naar nieuwe collega's die met ons kinderuitbuiting willen tegen gaan.

 

Weet jij veel over online communicatie? Heb je ideeën over de inzet van Instagram, Pinterest en Snapchat voor een goed doel? Weet je hoe je video inzet om een breed publiek te informeren over het belangrijke werk van een kinderrechtenorganisatie?

Terre des Hommes strijdt tegen kinderuitbuiting. We richten ons daarbij op het stoppen van seksuele uitbuiting van kinderen, kinderarbeid, kinderhandel en kindermisbruik. Wij zijn op zoek naar een Senior Communication Officer (voor 32-36 u / week).