Vacatures Terre des Hommes

Onze organisatie is in transitie. De veranderingen zijn in gang gezet om ons in staat te stellen nog beter gehoor te geven aan de roep om duurzame impact, de behoefte aan lokale kennis, de vraag naar professionaliteit en meetbare resultaten. Wij streven naar groei om onze organisatie op duurzame wijze de strijd tegen kinderuitbuiting te kunnen blijven voeren. Om dit transitieproces te laten slagen hebben we nieuwe banen gecreëerd, zowel op ons hoofdkantoor in Den Haag als in onze regio's. Voor deze nieuwe functies, evenals voor het invullen van bestaande vacatures, zijn we op zoek naar nieuwe collega's die met ons kinderuitbuiting willen tegen gaan.

 

Terre des Hommes Netherlands is looking for an inspiring and charismatic Head of Region (Africa), full time, to be based in Nairobi, Kenya with frequent travel in the East Africa Region.

Terre des Hommes is op zoek naar een Fondsenwerver Particuliere Markt (32-36 uur). Terre Binnen de afdeling Fondsenwerving & Communicatie maak je deel uit van het Team Particuliere Markt en rapporteert aan de teamleider van dit team. In een dynamische en spannende markt werken wij samen aan groei in inkomsten uit de particuliere markt. Met een team van zes collega’s werken wij iedere dag aan het bereiken, activeren, en behouden van onze doelgroep op een inspirerende en passende manier.