Wil jij samen met ons mee strijden tegen kinderuitbuiting? Kun jij verbinden en activeren? Heb jij een hart voor kinderrechten, relatiebeheer én voor marketing en fondsenwerving? Dan is Terre des Hommes op zoek naar jou! Terre des Hommes is op zoek naar een Senior Relatiebeheerder Bijzondere Giften en Nalatenschappen (32-36 uur).

Terre des Hommes

Terre des Hommes Nederland wil kinderuitbuiting voorkomen, kinderen uit uitbuitingssituaties halen en ervoor zorgen dat deze kinderen hun ontwikkeling in een veilige omgeving kunnen voortzetten. Terre des Hommes Nederland richt zich op het voorkomen en stoppen van seksuele uitbuiting van kinderen, de ergste vormen van kinderarbeid, kinderhandel/migratie en kindermisbruik. Voor elk van deze vormen van kinderuitbuiting ontwikkelt en implementeert Terre des Hommes projecten en programma's via lokale partners, voornamelijk in Azië en Afrika.

Positie in de organisatie

Binnen de afdeling Fondsenwerving & Communicatie maak je deel uit van het Team Particuliere Markt en rapporteert aan de teamleider van dit team. In een dynamische en spannende markt werken wij samen aan groei in inkomsten uit de particuliere markt. Met een team van zes collega’s werken wij iedere dag aan het bereiken, activeren, en behouden van onze doelgroep op een inspirerende en passende manier.

Binnen de positie van Relatiebeheerder Bijzondere Giften en Nalatenschappen richt je je primair op het onderhouden van bestaande en werven van nieuwe relaties binnen het grote gevers segment (major donors) en op het nalatenschappen programma. Deze functie omvat zowel het
vormgeven van de strategie en uitvoering van het marketing programma gericht op major donors en nalatenschappen als het relatiebeheer dat voorkomt uit dit programma. Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Solliciteer dan nu!

Je werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het genereren van inkomsten middels het major donor en nalatenschappen programma van Terre des Hommes.
 • Je geeft vorm aan de major donor en nalatenschappen strategie en het programma, welke je zelf ook uitvoert.
 • Je beheert relaties met bestaande en potentiële grote gevers en erflaters en zorgt voor passende persoonlijke en inhoudelijke betrokkenheid.
 • Teneinde bovenstaande ontwikkel je (of coördineer je de ontwikkeling van) de benodigde marketing middelen en/of activiteiten.
 • Je bent ook accountverantwoordelijk voor een klein aantal zakelijke accounts.
 • Je schrijft voorstellen en rapporteert naar relaties
 • Je monitort de voortgang van je resultaten versus de gestelde doelen en stelt deze waar nodig bij.
 • Je signaleert kansen in de markt.

Waar jij je binnen het major donor segment primair richt op vermogende particulieren, stem je je werk nauwkeurig af met de fondsenwerver ‘Fondsen en Stichtingen’ die zich richt op o.a. vermogensfondsen en familie stichtingen.

Kennis en vaardigheden:

 • HBO/WO denk- en werkniveau.
 • Kennis van het ontwikkelen van een strategie en programma op de gebieden grote particuliere gevers en nalatenschappen.
 • Een echte relatiebeheerder die graag en gemakkelijk persoonlijk contact maakt met de doelgroep.
 • Je hebt kennis van direct marketing technieken.
 • Je kent de verschillende doelgroepen en bent in staat je hierin te verplaatsen.
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal.
 • Initiatiefrijk, resultaatgericht.
 • Bereid door het land te reizen voor je werk.

Wat bieden wij?

Een functie in een internationale werkomgeving met betrokken en enthousiaste collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei. De salariëring is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd en valt tussen €3.336,- en 4.695,- bruto per maand. Goede secundaire
arbeidsvoorwaarden. Gestart wordt met een contract voor bepaalde tijd.

Meer informatie of solliciteren?

Spreekt de organisatie en het werk je aan, herken je jezelfin dit geschetst profiel? Stuur dan je sollicitatie vóór 8 april 2019 naar vacature@tdh.nl. Als je vragen hebt over de functie, neem dan contact op met George Ooms, Teamleider Particuliere Markt (g.ooms@tdh.nl) of Sabine Zebel, HR Officer (s.zebel@tdh.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je eigen netwerk daarentegen wel!

Veiligheid van kinderen is voor Terre des Hommes essentieel. Wij accepteren dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedure.

Share this: