Steun ons

Op de muren van ons hoofdkantoor in Den Haag staan de volgende woorden geschreven: "Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit. Wij gaan net zo lang door tot dit bereikt is". Helpt u mee met uw steun en uw stem? Want uitbuiting van kinderen is onacceptabel. Wat kunt u doen?

 

 

Uw donatie maakt het verschil. Met uw steun zorgen wij dat kinderen niet meer worden uitgebuit en weer een toekomstperpectief hebben.

Via een periodieke schenking kunt u nu heel eenvoudig uw giften volledig aftrekbaar maken van uw belastbaar inkomen. Een notaris is niet nodig en er geldt geen minimum bijdrage. Zo kunt u nog meer bijdragen om kinderuitbuiting de wereld uit te helpen. 

Als flex-donateur bepaalt u zelf elke maand opnieuw of wij uw donatie mogen afschrijven. Komt de maandelijkse donatie niet gelegen, dan slaat u gewoon een keer over. U steunt de strijd tegen kinderenuitbuiting wanneer het u schikt!

 

Als u een testament opmaakt, bepaalt u zelf wat er met uw geld gebeurt. U zult na moeten denken aan wie en wat u wilt nalaten. Natuurlijk neemt u uw dierbaren op in uw testament, maar wij hopen dat u naast hen ook een plekje in uw testament heeft voor het werk van Terre des Hommes om kinderuitbuiting de wereld uit te helpen.   

Wilt u meer doen met uw vermogen of het vermogen van uw bedrijf? Help ons om meer kinderen tegen uitbuiting en misbruik te beschermen! Samen met u zoeken wij voor uw stichting, familie- of vermogensfonds een passend programma dat aansluit bij uw wensen en interessegebied.