Ja, ik help mee kinderuitbuiting te stoppen

Donatie
Gegevens

Steun WATCH Nederland

Steeds meer kwetsbare kinderen slachtoffer

Seksuele uitbuiting van kinderen in Nederland is een groeiend probleem. Kwetsbare kinderen worden opgepikt op schoolpleinen, hangplekken, bij zorginstellingen en in uitgaansgelegenheden. Maar bovenal via het internet. De pakkans voor daders is laag, de dagelijkse opbrengst van seksuele kinderuitbuiting groot.

Politie en justitie missen de middelen

Hoewel politie en justitie zeer gemotiveerd zijn om deze problematiek aan te pakken, missen zij vaak de middelen, bevoegdheid en/of mankracht om alle meldingen na te trekken of vroegtijdig in te grijpen. Neem de Valkenburgse zedenzaak waar een privédetective aan te pas moest komen om het betrokken meisje uit de handen van haar loverboy te redden.

Uw steun is onmisbaar

Terre des Hommes komt op voor deze kinderen. We sporen daders op met een speciale observatie- en actie-unit die zowel online als offline actief afgaat op mensen die op zoek zijn naar seks met minderjarigen. Het doel: seksueel misbruik ontmoedigen, daders frustreren en ontmaskeren. Daarnaast openen we een landelijk meldpunt voor slachtoffers, ouders/verzorgers, omstanders, zorginstellingen en professionals. 

Uw hulp is onmisbaar. Help mee uitbuiting van kinderen in Nederland en de rest van de wereld te stoppen. Doneer nu!

 

 

grijslogo.png

 

 

Disclaimer

Terre des Hommes (Incassant-ID: NL97ZZZ411492870000) verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als u op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan Terre des Hommes, Zoutmanstraat 42-44, 2518 GS Den Haag of via service@tdh.nl.