Ja, ik help mee kinderuitbuiting te stoppen

Donatie
Gegevens

Stop seksuele uitbuiting van kinderen in Azië

Toen Jovay uit de Filippijnen tien was werd zij door een tante geronseld voor webcamseks. Ze werd naar een buurvrouw gebracht, die haar tot webcamseks dwong. Voor de camera moest het kleine meisje vreselijke handelingen uitvoeren. Jovay kon worden bevrijd dankzij haar oma, die na het verlies van haar ouders voor Jovay en haar broertjes en zusjes zorgde. Jovay is het schoolvoorbeeld van een kwetsbaar meisje dat werd geronseld voor webcamseks.  

Kindersekstoerisme en online kindermisbruik

In Azië neemt het seksueel misbruik van kinderen toe. Via internet en ter plekke, waarbij kindersekstoeristen de daders zijn. Beide vormen van misbruik staan niet los van elkaar. Online kunnen sekstoeristen makkelijk contact leggen met kinderen en hun vertrouwen winnen (‘groomen’), voordat ze hen op hun plaats van bestemming opzoeken. Het werkt ook andersom: toeristen kunnen na hun vakantie kinderen online blijven misbruiken via ‘live streaming’ en het maken en bekijken van kinderporno. 

Uw steun is onmisbaar

Terre des Hommes komt op voor kinderen zoals Jovay. We vangen slachtoffers op, geven voorlichting aan kinderen en hun families en bieden rechtshulp aan slachtoffers. We trainen we politie en justitie, werken samen met bedrijven in de reis- en toerisme-industrie en lobbyen bij overheden voor betere wetgeving en de naleving daarvan. 

Daarbij is uw hulp onmisbaar. Help kinderen zoals Jovay, stop kinderuitbuiting. Doneer nu! 

 

 

grijslogo.png

 

 

 

 

Disclaimer

Terre des Hommes (Incassant-ID: NL97ZZZ411492870000) verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als u op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan Terre des Hommes, Zoutmanstraat 42-44, 2518 GS Den Haag of via service@tdh.nl.