Ja, ik help mee kinderuitbuiting te stoppen

Betaling
Gegevens

Stop seksuele uitbuiting van kinderen in Oost-Afrika

Lezen en schrijven leer je niet in een bordeel, dat leren kinderen op school, in een veilige omgeving. Met goed onderwijs, opvang en therapie om hun prostitutieverleden te verwerken geven we kinderen een toekomst om weer naar uit te kijken.

Grote lichamelijke en psychische schade

Seksuele uitbuiting richt bij kinderen grote lichamelijke, psychologische en sociale schade aan. Ze raken getraumatiseerd en hebben vaak de rest van hun leven last van de gevolgen. Daarom pakken we seksuele uitbuiting van kinderen in Oost-Afrika aan.

Weer naar school

Terre des Hommes bevrijdt de slachtoffers en beschermt ze door hen op te vangen en een goede opleiding te bieden. Daarnaast voorkomen we met voorlichting dat jonge meisjes in de prostitutie terecht komen. We konden al veel slachtoffers bevrijden uit de seksindustrie. Maar er worden nog steeds veel meisjes gedwongen tot seks. Wij willen hen bevrijden en naar school laten gaan.

Helpt u mee kinderen zoals deze slachtoffers van seksuele uitbuiting te helpen. Stop kinderuitbuiting. Doneer nu!

*Om slachtoffers van seksuele uitbuiting te beschermen brengen wij hen niet herkenbaar in beeld.

 

grijslogo.png

 

 

 

 

Disclaimer

Terre des Hommes (Incassant-ID: NL97ZZZ411492870000) verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als u op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan Terre des Hommes, Zoutmanstraat 42-44, 2518 GS Den Haag of via service@tdh.nl.