Hardlopen langs de Nederlandse kust, omringd door zee en duinen. Zondag 19 maart 2017 vindt de 10e editie van de enige echte kustmarathon van Nederland plaats. U loopt de klassieke marathonafstand helemaal in een rechte lijn, 100% over het strand. Een unieke ervaring! Doe mee en help kinderen wereldwijd. Een deel van de opbrengst van de marathon gaat naar programma's van Terre des Hommes om kinderuitbuiting te stoppen. 

 

De enige echte kustmarathon van Nederland

U start in Zandvoort en loopt in een rechte lijn over het strand naar Scheveningen. U loopt de horizon tegemoet en als u in de verte tuurt doemt uit de vage contouren van strand, zee en duinen uiteindelijk de pier van Scheveningen op. Het strand is hard want we starten bij laagwater, maar de natuur is hier de baas, dus elke editie is weer uniek. Individuele marathonlopers en estafetteteams komen stralend over de finish in Scheveningen. Bij de populaire estafette marathon, loopt u met één of meer vrienden of collega´s en wisselt u elkaar af met lopen. Tussendoor rust u uit op de mountainbike (of in de auto). Recreatieve lopers kunnen op deze manier ook de hele marathon volbrengen.

  • Datum: zondag 19 maart
  • Start: 11.00 uur Strandpaviljoen Vooges Strand, Boulevard Paulus Loot 1
  • Finish: Beachclub Culpepper, Strand Noord 60 (Zwarte Pad)
  • Kosten: €50 individueel, €100 duo, €150 estafette team van >3

Help mee wereldwijd kinderuitbuiting te stoppen

Terre des Hommes moedigt alle deelnemers aan om zich te laten sponsoren voor hun deelname aan deze prachtige marathon. Maak hier een eigen actiepagina aan en vraag uw vrienden, familie en collega’s een bijdrage te leveren voor uw prestatie. De opbrengst gaat naar de programma's van Terre des Hommes tegen kinderuitbuiting. Samen kunnen we meer kinderen helpen, start daarom vandaag nog met uw actie. Bedankt!

Doe mee als bedrijf

Formeer een heus bedrijventeam en strijd tegen en met elkaar. Ook zijn er diverse sponsormogelijkheden waarbij u met uw bedrijf zichtbaar kunt zijn langs de route en bij de start en finish. Wilt u hierover mee informatie? Neem contact op met Sander Hanenberg.

strandmarathon_inschrijven.png 

Share this: