Gaat u verhuizen? Geef uw spullen een tweede leven!

Als u gaat verhuizen, heeft u veel spullen die u niet meer meeneemt, maar wel een tweede thuis verdienen. De Rabobank en Terre des Hommes bieden een prachtige oplossing voor deze spullen: de Tehuisdoos. Samen met de Rabobank zorgen we dat uw spullen een nieuw thuis krijgen én helpen we kinderen over de hele wereld zich in een veilige omgeving te ontwikkelen.

#tehuisdoos #duurzaam #stopkinderuitbuiting 

 

Hoe krijgt u een Tehuisdoos?

Als u een hypotheek afsluit bij de Rabobank ontvangt u een Tehuisdoos. U vult de Tehuisdoos en levert deze in bij een Rabobank filiaal of één van de ruim 40 Terre des Hommes winkels in heel Nederland, waar tweedehands spullen worden verkocht. Met de opbrengst van de spullen worden projecten tegen kinderuitbuiting gesteund. Met uw spullen maakt u dus niet alleen iemand anders in Nederland blij, maar helpt u ook kinderen wereldwijd.

 

Zo werkt het:

  • Vul de doos met bruikbare oude spullen die een nieuw thuis verdienen.
  • Lever de doos in bij een Terre des Hommes winkel in uw buurt of een Rabobank filiaal. 
  • De Terre des Hommes winkels verkopen uw spullen, de opbrengst gaat naar projecten tegen kinderuitbuiting over de hele wereld.
  • En vergeet natuurlijk niet om voor het inleveren een foto van de Tehuisdoos te delen op www.tehuisdoos.nl en uw eigen social media met de hashtag #tehuisdoos! 

 

Share this: