WATCH Nederland organiseert op 10 december een bijzondere thema-avond over Mensenhandel en Tienerprostitutie in Oost-Brabant. De thema-avond vindt plaats in het Auditorium van het Van Abbe Museum in Eindhoven. Aanvang 19.30 uur. 

Inschrijven kan via de knop aan de rechterkant van deze pagina. Er zijn slechts 130 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Watch Nederland: Unieke campagne

WATCH Nederland lanceert op deze avond een unieke campagne waarbij een bijzonder beroep wordt gedaan op prostitutieklanten en hun verantwoordelijkheid als eerstelijns getuigen.

Aan de hand van casuïstiek uit de regio wordt tekst en uitleg gegeven over de strijd tegen mensenhandel, waaronder tienerprostitutie. Dit gebeurt onder leiding van Lex Roolvink, burgemeester van Grave en Voorzitter Regionale Tafel Mensenhandel. Specialisten vertellen uit de dagelijkse praktijk. Aan het woord komen de Politie, het OM, de GGD, Veilig Thuis, Humanitas, het Leger des Heils, het Centrum Seksueel Geweld (CSG), Lumens, Neos, MO Den Bosch en WATCH Nederland.

Vragen stellen over mensenhandel en tienerprostitutie

Na afloop van de presentatie is er volop gelegenheid de burgemeester en overige sprekers vragen te stellen. Hierna is er voor de pers gelegenheid tot individuele interviews.

Wilt u aanwezig zijn op deze avond, dan kunt u zitplaatsen reserveren (maximaal 2 personen) via ons aanmeldformulier. We hopen u op 10 december te kunnen begroeten.

Meer informatie over de thema-avond

Voor meer informatie kunt u bellen met onze persvoorlichter Jos de Voogd: 0031 (0)70 310 5007, mobiel: 0031 (06)12991279. WATCH Nederland is een samenwerking tussen Terre des Hommes en Fier/CKM. 

Share this: