Ja, ik help mee kinderuitbuiting te stoppen

Uw onmisbare steun!

Wereldwijd worden miljoenen kinderen uitgebuit

Grace (13) uit Tanzania, uitgehuwelijkt en misbruikt. De vier Syrische zusjes Nasser, al jaren in een vluchtelingenkamp in Libanon, waar zij niet naar school kunnen en mensenhandelaren op de loer liggen. Jovay (10) uit de Filippijnen, gedwongen tot webcamseks en de Cambodjaanse Chan (13) die lange dagen maakt op een cassaveplantage.

Wereldwijd worden miljoenen kinderen uitgebuit. Ze verdienen een paar cent per uur, werken vaak onder gevaarlijke en ongezonde omstandigheden en kunnen niet naar school om te bouwen aan een betere toekomst.

Uw steun is onmisbaar

Terre des Hommes komt op voor deze kinderen. We vangen ze op, sturen ze naar school en helpen gezinnen bij het vergroten van hun inkomen. We sporen daders op en bieden kinderen en hun familie rechtshulp. We geven voorlichting en lobbyen bij overheidsinstanties, zodat wetgeving wordt nageleefd.

Daarbij is uw hulp onmisbaar. Help mee wereldwijd kinderuitbuiting te stoppen. Doneer nu!

logo_donatie_pagina.jpg

 

 

 

Disclaimer

Terre des Hommes (Incassant-ID: NL97ZZZ411492870000) verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als u op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan Terre des Hommes, Zoutmanstraat 42-44, 2518 GS Den Haag of via service@tdh.nl.