Winkelmedewerkers Groningen (vrijwilligerswerk)

Momenteel zoeken wij Winkelmedewerkers (m/v)

 

De winkel van Terre des Hommes draait met behulp van zo’n 40 enthousiaste vrijwilligers. Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team willen komen versterken. Alle vrijwilligers zetten zich geheel belangeloos voor het vrijwilligerswerk bij Terre des Hommes in; er wordt geen (onkosten)vergoeding gegeven. Zo kan het bedrag dat we naar het goede doel overmaken zo groot mogelijk zijn.

Wij zoeken vrijwilligers die als (verkoop)medewerkers onze klanten op een vriendelijke manier willen helpen. Indien de klant het wenst, vertelt de medewerker over het kinderhulpproject dat op dat moment door de winkel medegefinancierd wordt.

Taken:

U verricht kassahandelingen, neemt goederen aan en plaatst/hangt goederen weer op kun plaats. In samenwerking met uw collega’s zorgt u ervoor dat de etalage er uitnodigend uitziet. We zijn ook op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen op maandag (ochtend en of middag) kleding te sorteren. Een paar keer per jaar is er 's avonds een vergadering.

Wat vragen wij van u?

U bent enthousiast en communicatief vaardig. U werkt graag samen in een team. U heeft affiniteit met Terre des Hommes en haar doelstellingen. U heeft affiniteit met de tweedehands-branche. Indien u ervaring heeft in verkoop, dan is dat een waardevolle aanvulling. U kunt iedere week een vast dagdeel of meerdere dagdelen komen helpen. Heeft u slechts beperkt tijd en wilt u toch wat voor ons doen, dan kan eens per veertien dagen ook. Het rooster wordt maandelijks vastgesteld, ruilen onderling kan vaak.

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de voorzitter van Terre des Hommes Groningen, mevrouw Co Stehouwer: 06-53163224. 

Share this: