Vertalingen op Pro Deo basis door 31 Orange

Het Rotterdamse vertaalbureau 31 Orange vertaalt in maar liefst 12 talen en maakt daarbij enkel gebruik van native speakers. Voor Terre des Hommes levert 31 Orange wekelijks vertalingen op Pro Deo basis vanuit het Nederlands naar het Engels, of andersom. En dat is zeer welkom, gelet op de internationale context van het werk van Terre des Hommes.

Oprichter/eigenaar Olav van der Willik werd van jongs af aan al geïnspireerd door de bedrijvigheid in de Rotterdamse haven. Het wakkerde zijn reislust en hang naar kennis van andere culturen aan. Zijn jarenlange verblijf in Argentinië is daar het levende bewijs van. Het vormde niet alleen zijn persoonlijke visie op de wereld. Het zorgde ook voor de maatschappelijk verantwoorde basis in zijn ondernemerschap.

"Als vader van twee kinderen gaat het mij aan het hart als ik zie hoe kinderen in sommige delen van de wereld niet de kans krijgen om kind te zijn. Om maar niet te spreken over de seksuele uitbuiting en kinderarbeid! Met mijn vertaalbureau 31 Orange probeer ik een kleine bijdrage te leveren aan de grandioze inzet van de Terre des Hommes medewerkers, door bepaalde nieuwsberichten internationaal beschikbaar te maken", aldus Olav van der Willik.

Share this: