Alphen aan den Rijn

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste winkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Alphen aan den Rijn?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Alphen aan den Rijn kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes-winkel bij u in de buurt 

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Ga naar alle (vrijwillige) vacatures 

Nieuws en evenementen

Eerste jaar een groot succes!

17 november 2015

Deze maand is de winkel van Terre des Hommes een jaar open. Steeds meer klanten weten de weg naar de Van Nesstraat te vinden.

Vrijdag 13 november jl. werd de familie van Egmond in het zonnetje gezet. Door het invullen van een actieformulier hebben zij een verrassingspakket gewonnen van Dille & Kamille. Mevrouw van Egmond kwam via haar lerares Frans in contact met de winkel en vertelt dat het er altijd overzichtelijk en opgeruimd uitziet. Kleindochter Sanne ging met een stapel dvd's en een mooie sleutelhanger naar huis.

Vol enthousiasme gaan we dit succes voortzetten om nog meer geld in te kunnen zamelen voor het goede doel van Terre des Hommes; stopt kinderuitbuiting in de wereld.

Met dank aan alle vrijwilligers!

lot_trekken.jpg uitreiking_dille.jpg

Officiële opening Terre des Hommes winkel Alphen aan den Rijn

7 mei 2015

Zaterdag 9 mei wordt de nieuwe winkel van Terre des Hommes in de Van Nesstraat officieel geopend. Burgemeester Liesbeth Spies verricht de openingshandeling en het geheel wordt opgeluisterd door de muzikale folk-popband twibv. Na 14.00 uur is iedereen van harte welkom in onze fraaie winkel met kleding, boeken, speelgoed en snuisterijen. De opbrengst van de verkoop van tweedehands artikelen wordt gebruikt voor de bestrijding van kinderuitbuiting. De Alphense vrijwilligers hebben hiervoor een specifiek project in Bolivia geadopteerd, dat voorziet in hulp aan misbruikte meisjes.