Amersfoort

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste tweedehands winkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Amersfoort?

In de Terre des Hommes tweedehands winkel in Amersfoort kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, tassen, lederwaren, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, servies, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt 

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

 

Nieuws en evenementen

Leuk als je als Terre des Hommes genoemd wordt in een Kollum in de Amersfoortse Courant

14 maart 2019

Dit is geweldige nieuws! Leuk als al je harde werk wordt erkend!

Link naar de foto van het artikel
 

photo-2019-03-09-10-16-34_002.jpg

Opbrengst Winkel Terre des Hommes €50.000 voor projecten tegen kinderuitbuiting

14 maart 2019

Afgelopen week heeft de voorzitter van Terre des Hommes Amersfoort, Hans Gelauff een cheques van € 50.000 kunnen overhandigen aan Albert Jaap Santbrink van Terre des Hommes Nederland. Met dit bedrag kan de strijd tegen kinderuitbuiting worden voortgezet, speciaal tegen seksuele uitbuiting in Zuidoost-Azië.

De €50.000 is de opbrengst over het afgelopen jaar van de verkoop van tweedehands goederen in de winkel van Terre des Hommes op de Kamp 79 te Amersfoort. Door de inzet van de vele vrijwilligers kan er een maximaal bedrag worden overgemaakt. Alle spullen waaronder kleding,
boeken en brique en brack worden gratis aangeleverd, gesorteerd, behandeld en prachtig uitgestald in de fraaie winkel. De enthousiaste vrijwilligers in de winkel zorgen ervoor dat de klant zich thuis voelt en goed wordt geholpen.

Terre des Hommes Nederland is actief in vele regio’s in de wereld, met name in Zuidoost-Azië en Oost-Afrika (www. Terredeshommes.nl). Ze bindt de strijd aan tegen kinderuitbuiting met projecten op het gebied van kinderuitbuiting, kinderarbeid, kinderhandel en seksuele uitbuiting.

tdh50k2.jpg

De voorzitter van Terre des Hommes Amersfoort, Hans Gelauff (links op de foto) overhandigt de cheques van € 50.000 aan Albert-Jaap Santbrink van TdH Nederland, de opbrengst 2018 van de winkel op Kamp 79 in Amersfoort.

Leerlingen MBO maken kerstposter voor Terre des Hommes

20 december 2018

Afgelopen weken hebben studenten van de opleiding allround DTP van het Media, ICT en Design College uit Amersfoort posters ontworpen voor de Terre des Hommes.

Na een korte uitleg over Terre des Hommes en over de winkel in de betere tweede handsgoederen zijn ze onder leiding van hun docent Yvonne van Tilburg aan de slag gegaan.

Na afloop hebben Yvonne en onze secretaresse, Gertrude van Hemminga de inzendingen beoordeeld op hun creatieve insteek. Uiteindelijk is de poster van Rances Verhoeff als winnaar uit de bus gekomen.

Tijdens een officieel moment kreeg Rances een klein cadeautje overhandigd. De poster hangt nu in vele supermarkten en uiteraard in de winkel van Terre des Hommes in Amersfoort, kamp 79.

 

tdhposter1.jpg

Op de foto: Rances Verhoeff (rechts) met de winnende poster en Gertrude Hemminga (links), secretaresse van TdH Amersfoort.