Amersfoort

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste tweedehands winkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Amersfoort?

In de Terre des Hommes tweedehands winkel in Amersfoort kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, tassen, lederwaren, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, servies, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

 

Nieuws en evenementen

Leerlingen MBO maken kerstposter voor Terre des Hommes

20 december 2018

Afgelopen weken hebben studenten van de opleiding allround DTP van het Media, ICT en Design College uit Amersfoort posters ontworpen voor de Terre des Hommes.

Na een korte uitleg over Terre des Hommes en over de winkel in de betere tweede handsgoederen zijn ze onder leiding van hun docent Yvonne van Tilburg aan de slag gegaan.

Na afloop hebben Yvonne en onze secretaresse, Gertrude van Hemminga de inzendingen beoordeeld op hun creatieve insteek. Uiteindelijk is de poster van Rances Verhoeff als winnaar uit de bus gekomen.

Tijdens een officieel moment kreeg Rances een klein cadeautje overhandigd. De poster hangt nu in vele supermarkten en uiteraard in de winkel van Terre des Hommes in Amersfoort, kamp 79.

 

tdhposter1.jpg

Op de foto: Rances Verhoeff (rechts) met de winnende poster en Gertrude Hemminga (links), secretaresse van TdH Amersfoort.

Succesvolle modeshow

26 november 2018

Eerste lustrum winkel Amersfoort.

Het was een drukte van belang. Zaterdag 24 november kwamen velen af op de modeshow 2018. Een tiental vrijwilligers uit de winkel showden op een echte catwalk de vele mooie combinaties. Onder leiding van Muriel Floris was deze kleding verzameld en uitgezocht.

Direct na afloop werd de kleding verkocht, het leken wel black Saterday ,zoveel belangstelling was er voor de kleding.

Er werd een recordomzet gedraaid op een dag, ruim 1050 euro.

img_3347.jpg          img_3339.jpg

 

U kunt de video ook via deze link bekeken.

 

Modeshow 2018

19 november 2018

Wees welkom en vier het eerste lustrum met ons! Wij nodigen u uit voor een spetterende modeshow op 24 november a.s. om 13.30 uur in onze winkel op de Kamp 79. Dank aan al onze klanten die het mede mogelijk hebben gemaakt dat wij ons eerste lustrum vieren!

TIJD
13.30 uur

WAAR
Kamp 79

TOEGANG
Gratis

Alle informatie hierover vindt u op onze poster: poster_terre_des_hommes_modeshow_2018_zonder_afloop_2.pdf