Amersfoort

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste winkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Amersfoort?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Amersfoort kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, tassen, lederwaren, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, servies, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes-winkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

 

Nieuws en evenementen

50.000 euro ingezameld voor Terre des Hommes

31 januari 2017

 

 

 

Fototentoonstelling bij Terre des Hommes Amersfoort

27 oktober 2016

De komende maand is een fototentoonstelling van Alex Koeleman te zien in de winkel van Terre des Hommes in Amersfoort.

De serie foto's, onder de titel 'Shelter' bestaat uit indringende portretten van meisjes die in ovnagcntra in Azië worden opgevangen door Terre des Hommes en het slachtoffer zijn van seksuele uitbuiting. De expositie is te zien vanaf donderdag 27 oktober tot zaterdag 19 november. 

alex_zilveren_camera.png

Terre des Hommes winkel Amersfoort schenkt € 15.000

14 augustus 2015

 

Met de leuze “1e keus in 2e hands” heeft de winkel van Terre des Hommes aan de Kamp 79 in Amersfoort in het eerste halfjaar van 2015 al ruim 15.000 euro bijeen gebracht voor het project Cube in Bolivia.

 

Algemeen directeur Albert Jaap van Santbrink kwam speciaal naar Amersfoort om de cheque van 15.000 euro in ontvangst te nemen van Hans Gelauff, de voorzitter van de Stichting Terre des Hommes Amersfoort. ’De kracht van deze winkel is de professionele uitstraling met super gemotiveerd personeel, allemaal vrijwilligers”, aldus  Santbrink, ”Deze winkel op de Kamp kan zich meten met iedere commerciële winkel, alleen de opbrengst gaat naar een goed doel. Dit keer een project in Bolivia. Hier worden kinderen die misbruikt zijn opgevangen en begeleid, de daders opgespoord en vervolgd en krijgen de kinderen weer perspectief. Terre des Hommes Nederland wil kinderuitbuiting tegen gaan en  ondersteunt dit project al tien jaar met succes. “Heel veel mensen weten onze unieke winkel intussen te vinden en te waarderen. Minder bekend is, dat mensen ook hun overtollige spullen kunnen brengen. Dit kan variëren van dameskleding en kinderkleding tot aan boeken en bijzondere spullen voor in huis”, aldus een trotse Hans Gelauff.

dsc02560.jpg  dsc02564groot.jpeg

Terre des Hommes directeur Albert Jaap van Santbrink neemt de cheque in ontvangst van Hans Gelauff en de vrijwilligers van Terre des Hommes Amersfoort