Amersfoort

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste tweedehands winkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Amersfoort?

In de Terre des Hommes tweedehands winkel in Amersfoort kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, tassen, lederwaren, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, servies, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

 

Nieuws en evenementen

Modeshow van Terre des Hommes Amersfoort

5 januari 2018

De jaarlijkse modeshow van Terre des Hommes Amersfoort vond dit jaar plaats op 18 november 2017.

De modeshow van Terre des Hommes Amersfoort was weer een daverend succes! De vrijwilligers showden de kleding in en buiten de winkel. De mooiste topstukken van de winkelcollectie werden door verschillende dames laten zien. Zoals u op de onderstaande foto's kunt zien was het een feestelijk evenement. Alle geshowde kleding was gedoneerd aan Terre des Hommes. Met de opbrengst van deze modeshow worden projecten van Terre des Hommes gefinancierd. Het motto van Terre des Hommes is:STOP KINDERUITBUITING en deze winkel ondersteunt projecten in Zuid-oost-Azie tegen seksuele uitbuiting van kinderen.


dsc03155_1.jpg dsc03102.jpg

50.000 euro ingezameld voor Terre des Hommes

31 januari 2017

 

 

 

Fototentoonstelling bij Terre des Hommes Amersfoort

27 oktober 2016

De komende maand is een fototentoonstelling van Alex Koeleman te zien in de winkel van Terre des Hommes in Amersfoort.

De serie foto's, onder de titel 'Shelter' bestaat uit indringende portretten van meisjes die in ovnagcntra in Azië worden opgevangen door Terre des Hommes en het slachtoffer zijn van seksuele uitbuiting. De expositie is te zien vanaf donderdag 27 oktober tot zaterdag 19 november. 

Terre des Hommes kringloopwinkel Amersfoort tentoonstelling