Amersfoort

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste tweedehands winkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Amersfoort?

In de Terre des Hommes tweedehands winkel in Amersfoort kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, tassen, lederwaren, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, servies, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

 

Nieuws en evenementen

Terre des Hommes winkel Amersfoort is Zabeth-proof.

19 maart 2018

Aan Imago van je winkel en van je persoon moet je constant werken en dat stopt nooit. Dit was een van de vele belangrijke uitspraken die Zabeth van Veen deed tijdens de vrijwilligersavond van Terre des Hommes Amersfoort.

Jullie hebben een pracht winkel en wat heel sterk is dat jullie, vrijwilligers zo gemotiveerd en enthousiast zijn. Elke organisatie kan echter nog een stapje hoger komen door gerichte aandacht. Laat jezelf zien, je bent er om gezien te worden. Jullie zijn Zabeth proof.

  • Als organisatie en winkel moet je zoveel mogelijk imagoschade voorkomen door vooraf duidelijke afspraken te maken. Wees open en transparant en straal dat ook uit.
  • Op persoonlijk vlak kan iedereen groeien, zelfinzicht is het begin van alle wijsheid, ook inzicht in wat je naar buiten uitstraalt. Laat je zelf zien en durf ervoor uit te komen.

De praktische en psychologische tips die Zabeth de meer dan 20 vrijwilligers van de winkel van Terre des Hommes Amersfoort meegaf zijn niet alleen bruikbaar voor de vrijwilligers maar ook voor de klanten. Zabeth is imagodeskundige en personal trainer en coach. Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf ImagoMatch en heeft als missie: iedereen verdient het om gezien te worden.

De medewerkers hadden vele vragen en er ontstond een levendige discussie. Duidelijk geïnspireerd verlieten ze de winkel op Kamp 79 in Amersfoort om het geleerde de volgende dagen in de praktijk te brengen.

Wilt u ook deel uitmaken van dit enthousiaste team van vrijwilligers? Neem contact op met Gertrude Hemmimga, telefoon 06 57676763 of mail naar tdhamersfoort@gmail.com

Modeshow van Terre des Hommes Amersfoort

5 januari 2018

De jaarlijkse modeshow van Terre des Hommes Amersfoort vond dit jaar plaats op 18 november 2017.

De modeshow van Terre des Hommes Amersfoort was weer een daverend succes! De vrijwilligers showden de kleding in en buiten de winkel. De mooiste topstukken van de winkelcollectie werden door verschillende dames laten zien. Zoals u op de onderstaande foto's kunt zien was het een feestelijk evenement. Alle geshowde kleding was gedoneerd aan Terre des Hommes. Met de opbrengst van deze modeshow worden projecten van Terre des Hommes gefinancierd. Het motto van Terre des Hommes is:STOP KINDERUITBUITING en deze winkel ondersteunt projecten in Zuid-oost-Azie tegen seksuele uitbuiting van kinderen.


dsc03155_1.jpg dsc03102.jpg

50.000 euro ingezameld voor Terre des Hommes

31 januari 2017