Opbrengst Winkel Terre des Hommes €50.000 voor projecten tegen kinderuitbuiting

donderdag, 14 maart, 2019

Afgelopen week heeft de voorzitter van Terre des Hommes Amersfoort, Hans Gelauff een cheques van € 50.000 kunnen overhandigen aan Albert Jaap Santbrink van Terre des Hommes Nederland. Met dit bedrag kan de strijd tegen kinderuitbuiting worden voortgezet, speciaal tegen seksuele uitbuiting in Zuidoost-Azië.

De €50.000 is de opbrengst over het afgelopen jaar van de verkoop van tweedehands goederen in de winkel van Terre des Hommes op de Kamp 79 te Amersfoort. Door de inzet van de vele vrijwilligers kan er een maximaal bedrag worden overgemaakt. Alle spullen waaronder kleding,
boeken en brique en brack worden gratis aangeleverd, gesorteerd, behandeld en prachtig uitgestald in de fraaie winkel. De enthousiaste vrijwilligers in de winkel zorgen ervoor dat de klant zich thuis voelt en goed wordt geholpen.

Terre des Hommes Nederland is actief in vele regio’s in de wereld, met name in Zuidoost-Azië en Oost-Afrika (www. Terredeshommes.nl). Ze bindt de strijd aan tegen kinderuitbuiting met projecten op het gebied van kinderuitbuiting, kinderarbeid, kinderhandel en seksuele uitbuiting.

tdh50k2.jpg

De voorzitter van Terre des Hommes Amersfoort, Hans Gelauff (links op de foto) overhandigt de cheques van € 50.000 aan Albert-Jaap Santbrink van TdH Nederland, de opbrengst 2018 van de winkel op Kamp 79 in Amersfoort.