Amsterdam

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Amsterdam?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Amsterdam kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt 
 

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehandswinkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen? 

 

Nieuws en evenementen

Onze winkel is gesloten rondom Kerst

19 december 2019

Onze winkel in Amsterdam is rond de Kerst en de jaarwisseling vanaf dinsdag 24 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 gesloten. Na deze korte vakantie helpen we u graag weer met de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit. 

De Amsterdamse vrijwilligers wensen u allemaal een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig en vooral vredig nieuwjaar. 

ak_tanzania2019.jpg

Wegens vakantie gesloten

9 juli 2019

Onze winkel in Amsterdam is in de vakantieperiode vanaf maandag 23 juli tot en met zondag 26 augustus gesloten. Na deze korte vakantieperiode helpen we u graag weer met de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit. 

oscar-timmers-reportagefotografie-tdh-15022016_dsc7217_1.jpg

Vrijwilligersdag bij Terre des Hommes Amsterdam

10 december 2018

Van de Vrijwilligerscentrale in Amsterdam ontvingen we op de landelijke vrijwilligersdag de Eberhardkoekjes in de vorm van een hart. Eberhard van der Laan - de veel te vroeg gestorven burgemeester van Amsterdam - zei: 'zorg goed voor de stad en voor elkaar' en dat is iets wat vrijwilligers elke dag doen!

tdh_eberhardkoekjes.jpg