Arnhem

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kirnglopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Arnhem?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Arnhem kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehandswinkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Winkel gesloten wij zijn 5 december weer open

3 november 2017

Omdat het winkelcentrum waar wij ons in bevinden gaat verbouwen en winkels nieuwe puien krijgen zal onze Terre des Hommes winkel in Arnhem deze periode gesloten zijn.

In verband met de verbouwing van de winkel zijn wij GESLOTEN vanaf donderdag 2 november 2017. Wij zijn weer OPEN vanaf dinsdag 5 december 2017. Tijdens de sluitingsperiode kunnen we helaas geen goederen aannemen.