Arnhem

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Arnhem?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Arnhem kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehandswinkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Gezocht: winkelcoördinator winkel Arnhem

28 oktober 2018

Voor onze winkel in Arnhem zijn we op zoek naar een winkelcoördinator. Meer informatie over deze vacature.

Nieuw adres Terre des Hommes Arnhem

23 februari 2018

Terre des Hommes Arnhem heeft een nieuw adres. De nieuwe Terre des Hommes winkel komt in Sint Marten/ Hommelseweg 61-63 te Arnhem.

Terre des Hommes heeft 5 jaar met veel plezier een winkel in het winkelcentrum Presikhaaf gehad.  Door renovatiewerkzaamheden kon de winkel niet in Presikhaaf blijven. Graag verwelkomen we u allen vanaf begin maart in onze nieuwe Terre des Hommes winkel aan Hommelseweg 61-63  te Arnhem.