Barneveld

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Barneveld?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Barneveld kunt u dames- en herenkleding kopen. 

Modeshows met tweedehands kleding

De 24 vrijwilligers organiseren (op verzoek) in het hele land, meerdere keren per jaar, wervelende modeshows met tweedehands kleding.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt 

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

De winkel is afhankelijk van uw inbreng! Heeft u kleding over? Is het schoon en van goede kwaliteit? Breng het naar de Terre des Hommes winkel in Barneveld gedurende openingstijden. U bent natuurlijk ook van harte welkom om even rond te komen snuffelen.

Nieuws en evenementen

Lenteshows winkel Terre des Hommes Barneveld brengt €1.142,00 op!

15 juli 2019

Dit voorjaar heeft het Modeshowteam van Terre des Hommes Barneveld maarliefst vier modeshows georganiseerd. Na afloop kregen de aanwezigen de gelegenheid om zelf iets leuks te scoren uit de collectie. "Wat leuk! Welke maat is het? Wat een mooi jajse!" zijn steevast de reacties van de aanwezigen. 

De aftrap vond plaats op 20 maart in eigen winkel. Intratuin Barneveld stelde de latste dag van de lente haar winkel beschikbaar om daar kleding te showen. Hoe leuk is dat! In de tussenliggende periode vond nog een modeshow plaats bij een vrouwennetwerk in de buurt en nog één in de winkel zelf. 

De opbrengst: €1.142,00! Vanuit de campagne dat een kind voor €12,50 naar school kan kunnen van dit geld ruim 90 kinderen naar school. Een resultaat om dankbaar en trots op te zijn! 

intratuin.jpg 

HERFST MODESHOW

12 november 2018

Het was afgelopen donderdag weer volle bak tijdens de modeshow van Terre des Hommes in Barneveld. In de haar bekende ongedwongen sfeer showden vijf dames kleding 'met een tweede kans' uit de winkel. Tijdens het showen kregen de aanwezigen ook allerlei tips hoe je kleding handig kunt combineren.

20181108_105829.jpg


Hoe leuk is het toch om je elke keer weer te verbazen over de mooie kleding die je kunt kopen tegen een klein prijsje voor een goed doel. Na de show was het de beurt aan de bezoekers om hun slag te slaan om een warme jas, leuke trui,mooie broek of modieus jurkje te scoren. En dat is gelukt!


De opbrengst van de modeshow was € 284,50. Niet gek, als je bedenkt dat je al een mooie Gerry Weber broek kunt kopen voor € 8,00.

20181108_105048.jpg

 

ZUSSENDAG

12 november 2018

Niet alleen de modeshows zijn een succes. Ook de sfeer in de winkel spreekt mensen aan en de deskundigheid en behulpzaamheid van de vrijwilligers in de winkel. Zo kwamen onlangs vier zussen uit alle windstreken langs, die er een dagje uit van maakten om te shoppen bij Terre des Hommes. En dat hebben we geweten. Met een vernieuwde garderobe gingen de vier zussen de deur uit.

Opbrengst € 301,50. Wij zijn er alleen maar ontzettend blij mee, want de opbrengst komt geheel ten goede aan projecten om kinderen een betere toekomst te geven en jonge meisjes bescherming te bieden die ze zo hard nodig hebben. Welke zussen volgen?