Beverwijk

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Beverwijk?

Terre des Hommes Beverwijk heeft een nieuwe locatie, wij zijn verhuisd naar Breestraat 70. Wij heten u van harte welkom in onze mooie en gezellige nieuwe winkel! In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Beverwijk kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehandswinkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen? 

De winkel in Beverwijk zoekt nog mensen die 5 uur per week winkeldiensten willen draaien. We zijn vooral op zoek naar vrijwilligers voor de maanden juni, juli en augustus. Als winkelvrijwilliger ontvangt u klanten, rekent af, prijst artikelen, houdt de winkel op orde en geeft informatie over het werk van Terre des Hommes. Interesse? Neem contact op met de winkel. Mail naar winkel.beverwijk@tdh.nl of bel 0251- 760 444. Als u als vrijwilliger wilt helpen collecteren neem dan contact op met mevrouw J. Giezeman 06-14378905.

Ga naar alle (vrijwillige) vacatures

Nieuws en evenementen

WIJ GAAN VERHUIZEN!!!

4 februari 2019

Op 21 februari 2019 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe winkel! 

Met weemoed gaan wij onze knusse winkel aan de Breestraat 43 in Beverwijk verlaten, maar met enthousiasme hopen wij begin maart onze nieuwe winkel te openen aan de Breestraat 70 in Beverwijk. 

De nieuwe winkel is gevestigd tussen de schoenenhandel Ziengs en de Parfumerie Douglas, Een mooi stukje van de Breestraat waar onze winkel al vroeg in het zonnetje staat. 

Na de sleuteloverdracht gaan wij de nieuwe winkel nog een beetje opknappen en opnieuw inrichten om begin maart onze deuren te openen en U te verwelkomen met uiteraard een leuke openingsactie!!! 

Wij houden U op de hoogte. 
 

Bodyshop helpt Terre des Hommes Beverwijk

15 oktober 2018

Begin oktober heeft de Bodyshop Haarlem 4 dames uitgeleend om zich in te zetten voor het goede doel van Terre des Hommes. Ze zijn 1 dag bij ons in de winkel geweest en hebben geholpen om ons magazijn op te ruimen en her in te richten.

Wat een mooi gebaar van de Bodyshop Haarlem!  Alle medewerkers van de winkel Beverwijk bedanken de Bodyshop Haarlem voor dit mooie initiatief  en onze dank gaat ook uit naar de dames, die ontzettend hard gewerkt hebben die dag! Een dikke duim voor de Bodyshop Haarlem en diens medewerkers!!!

Cheque van 10.000 euro voor Terre des Hommes winkel in Beverwijk

26 april 2018

De Terre des Hommes winkel Beverwijk heeft in het afgelopen jaar 10.000 euro gespaard voor het project kindermisbruik in Afrika. De burgemeester van Beverwijk, Martijn Smit, overhandigde de cheque van 10.000 euro aan mevrouw Nora Dankers van Terre des Hommes Nederland.

"Ik ben er trots op dat de winkel in mijn gemeente gevestigd is", aldus de Burgemeester, die op 25 april de check uitreikte. 

De winkel is gevestigd aan de Breestraat en vorig jaar is de Breestraat totaal gerenoveerd, wat minder winkelend publiek opleverde. Daarom een extra mooie prestatie voor het team van de Winkel Beverwijk: "Hopelijk kunnen wij dit jaar nog meer sparen, wij gaan ervoor!" 

nieuws_winkel_beverwijk_site.jpg

De foto bij het artikel in het Noord-Hollands Dagblad