Breda

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Breda?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Breda kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt 

Wist u dat …

 • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
 • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
 • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
 • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

 

Nieuws en evenementen

Afwijkende sluitingstijden

8 januari 2020

In verband met het periodiek wisselen van de collectie is onze winkel op de volgende data in 2020 op vrijdagmiddag om 16.00 uur gesloten. Na die tijd kunnen er ook geen goederen meer ingeleverd worden. 

Op de dinsdag na de betreffende datum bent u weer van harte welkom. 

 • 24 januari 
 • 6 maart
 • 17 april
 • 29 mei
 • 10 juli
 • 21 augustus
 • 2 oktober 
 • 13 november 

Vanwege de feestdagen gesloten

16 december 2019

screenshot_2019-12-16_at_13.29.41.png

KERSTMARKT in BREDA

27 november 2019

Station Breda Centraal wordt weer omgetoverd tot Winterspoor – dè kerstmarkt van Breda. Daar moet je bij zijn. Terre des Hommes Breda is daarbij op zaterdag 7 december, van 12.00 tot 19.00 uur en op zondag 8 december van 10.00 tot 17.00 uur. 

Terre des Hommes heeft allerlei mooie tweedehands (kerst)spullen in haar kraam. Dit varieert van sieraden tot kerstversiering en (kerst)serviesgoed. Ook zijn er boeken om lekker te lezen tijdens de feestdagen.

Zeker met de feestdagen voor de deur is het bezoeken van dit evenement een uitgelezen kans om een mooi cadeau te bemachtigen bij diverse creatieve marktkramen. Er zijn ook oliebollen, glühwein en erwtensoep. Voor deze en andere warme lekkernijen kan je terecht bij diverse rijdende restaurants en restaurateurs.

De winterse sfeer wordt kracht bijgezet door een bijzondere decoratie en passende achtergrondmuziek, afgewisseld met levende muziek en theater. Voor kleine èn grote kinderen ontbreekt het aan niets. 

Neem de tijd om de beste kerstmarkt van Nederland in Breda, met de beste binnenstad van het land, te bezoeken.

Het evenement vindt plaats in het centraal station van Breda. Lekker warm en binnen dus. Het station in Breda is heel eenvoudig te bereiken. Trein en bus arriveren en vertrekken letterlijk boven het evenement en in de directe omgeving is er volop parkeergelegenheid voor auto, motor, scooter en fiets. 

181208.jpg