Breda

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

In verband met de vakantieperiode is onze winkel in Breda gesloten van 23 december t/m 8 januari.
 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Breda?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Breda kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Uitreiking van het Tony Chocolonely pakket

21 december 2017

Dinsdagmorgen 19 december vond de uitreiking van het Tony Chocolonely pakket plaats in de Terre des Hommes winkel te Breda.

De afgelopen maand konden klanten hun gegevens invullen op een formulier om zodoende mee te dingen naar een mooi pakket chocolade dat beschikbaar gesteld was door Tony Chocolonely. Eén van de vele aanwezige klanten in de winkel werd gevraagd om een ingevuld formulier uit de doos te trekken. De winnares was mevrouw van den Doorn. Zij komt vaak in de winkel en was toevallig nu ook aanwezig. Blij verrast nam ze het pakket in ontvangst. 

winnares_actie_2017_2.png regenboogpakket.png

Kerstmanifestatie in Breda op 10 december 2017

2 december 2017

Breda is net weer uitgeroepen tot stad met de Beste Binnenstad van Nederland! Kom op zondag 10 december naar Breda, dan kan dit je met eigen ogen zien.

Bovendien is die dag de jaarlijkse Kerstmanifestatie in de Grote Kerk. Op de site van de Grote Kerk staat dit aangekondigd: “Dit is altijd een drukbezocht evenement waar duizenden bezoekers op af komen. Dit jaar kan je terecht bij allerlei kramen met een keur aan producten: glassieraden, internationale kerststalletjes, acrylschilderijen, windlichten, textiele producten en sieraden en zijn bekende instanties als Terre des Hommes, KIKA en Unicef vertegenwoordigd”. Ook zijn er diverse muzikale optredens.

Na het grote succes van vorige jaren heeft de winkel uit Breda weer een stand in de kerk waar diverse mooie (kerst-)spullen verkocht worden. De kraamhuur is voor het onderhoud van de monumentale kerk, de opbrengst van de verkopen is verder helemaal voor de programma’s tegen (seksueel) kindermisbruik in Afrika en Azië.

Reserveer deze dag in je agenda en ga op 10 december naar het mooie Bourgondische Breda en bezoek de Grote Kerk tussen 11.00 u en 17.00 u!

kerstmarkt_grote_kerk_breda.png

Zaterdag 25 november Kerstmarkt bij Terre des Hommes Breda

17 november 2017

Zaterdag 25 november is er een speciale kerstmarkt in de winkel van Terre des Hommes aan het Hooghout 54 in Breda. De markt zal plaatsvinden van 10.00 uur tot 15.00 uur.


Naast tafelstukjes zijn er kunstbomen, ballen, pieken, verlichting en andere kerstversiering die vragen om gekocht te worden. Natuurlijk kunt u ook kijken naar de (kerst-)kleding, de boeken en het speelgoed. Wij wensen iedereen een mooie kerst, welke wat aankleding betreft, bij Terre des Hommes kan beginnen!

De opbrengst van de kerstmarkt is voor de activiteiten van Terre des Hommes, dit jaar met name voor de strijd tegen seksueel misbruik van kinderen in Azië. Hier is nog steeds veel misbruik van, handel in en seksuele uitbuiting van kinderen waar gericht acties tegen gevoerd worden.