Delft

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Delft?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Delft kunt u dames-, herenkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met spullen voor in het huis en tweedehands kleding. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel! 

Blijf op de hoogte!

Meehelpen? 

Nieuws en evenementen

Uitslag Terre des Hommes loterij!

15 september 2017

Tijdens de feestelijke opening van nieuwe Terre des Hommes locatie in Delft, hebben wij tevens de bekendmaking van onze loterij winnaars gedaan. 

Op donderdag 14 september vond onze feestelijke opening plaats. Naast de warme speech van de burgemeester zijn ook de winnende loten getrokkken.  De winnende loten zijn..

1e prijs: Bijna antiek, compleet ingericht & handgemaakt poppenhuis: 899

2e prijs: Kunstwerk/schilderij van de hand van Ria Nieswaag: 859

3e prijs: Fins porselein wandbord van Iittala: 894

Feestelijke opening winkel Delft Bekendmaking winnaar loterij

De prijzen kunnen in de winkel op afspraak worden opgehaald tot en met 30 september. Bel naar Mariza Looijen 06-37176352 of Yvonne de Haan 06-30648938. Neemt u uw winnende lotnummer mee? De opbrengst van de verkoop van de loten is ten goede gekomen aan het Terre des Hommes project. Na 30 september 2017 kunnen er aan de getrokken lotnummers geen rechten meer worden ontleend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Loterij bij opening Terre des Hommes Delft

8 september 2017

Terre des Hommes Delft heeft een nieuwe locatie en dit wordt gevierd met een loterij.

Op donderdag 14 september wordt de onlangs verhuisde winkel in Delft geopend door de burgemeester, mevrouw J.M. Bijsterveldt. Tijdens de opening is er een loterij waarbij drie mooie prijzen te winnen zijn: een poppenhuis (eerste prijs), schilderij (tweede prijs) en wandbord (derde prijs). Loten zijn te koop tot en met de trekking op 14 september. De loten zijn één euro per stuk en vijf euro voor zes loten.

p2.jpg p3.jpg dsc02582.jpg

Open Dag bij Terre des Hommes Delft

6 maart 2017

Open Dag bij Terre des Hommes Delft op dinsdag 14 maart a.s. van 10.30 uur- 16.30 uur.

Ter gelegenheid van de start van het nieuwe seizoen, volop nieuwe voorjaars- en zomerkleding, sieraden, curiosa en serviesgoed. U bent van harte welkom om te brengen, te kopen of te doneren! Koffie en thee staat voor iedereen klaar met dank aan EekoPlaza Delft Centrum.