Den Bosch

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Den Bosch?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Den Bosch kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes.  U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen? 

Nieuws en evenementen

Een productieve jaar!

17 december 2018

De volledige €55.000 winst over 2018 van de winkel in ‘s-Hertogenbosch is dit jaar bestemd voor het Mica project! Tijdens de kerstviering van het vrijwilligersteam werd dit mooie resultaat gevierd.

image1.jpeg

170.000 euro voor strijd tegen kinderuitbuiting

24 september 2018

Vrijdag 25 mei 2018 vierden de vrijwilligers van de Terre des Hommes winkel aan de Vughterstraat dat zij vijf jaar geleden voor het eerst de winkeldeuren openden voor het publiek in ‘s-Hertogenbosch.

Rad van Fortuin

De hele week draaide het Rad van Fortuin, waarbij klanten mooie prijzen konden winnen die gedoneerd waren door ondernemers uit ‘s-Hertogenbosch en Vught.

Gedurende de dag konden de klanten en de vrijwilligers genieten van muziek van Pieter van den Elsen en zijn band en eind van de middag kwamen de 3Js, ambassadeurs van Terre des Hommes, met een fantastisch optreden.

Fantastisch bedrag

Burgemeester Jack Mikkers draaide aan het Rad de winnende hoofdprijs. En onthulde de cheque met het fantastische bedrag van 170.000 euro, de ‘winst’ behaald in vijf jaar met de verkoop van gedoneerde artikelen. Ook werden 12 vrijwilligers in het zonnetje gezet die al vanaf het begin bij de winkel betrokken zijn.

Terre des Hommes ‘s-Hertogenbosch bedankt haar klanten en donateurs voor de afgelopen vijf jaar en hoopt samen met hen de komende jaren weer een mooi bedrag bij elkaar te kunnen werken voor de strijd tegen kinderuitbuiting.

 

winkel_tdh_db_doneert_170.000_euro.jpg

Terre des Hommes 's-Hertogenbosch overhandigt cheque van 50.000 EURO

22 december 2016

De vrijwilligers van de winkel van Terre des Hommes 's-Hertogenbosch hebben in 2016 het recordbedrag van 50.000 euro bijeengebracht. Dit is het resultaat van de verkoop van 'eerste keus in tweedehands' artikelen in de Terre des Hommes winkel aan de Vughterstraat. In dit bedrag is inbegrepen de 7.000 euro van de succesvolle benefiet kunstveiling in oktober, waarvoor meer dan zestig kunstenaars werk ter beschikking stelden.

De winkel in de Vughterstraat begon vier jaar geleden met de verkoop van tweedehands spullen en is inmiddels niet meer weg te denken uit de straat. Iedereen kan goede gebruikte kleding en andere spullen voor in huis een tweede leven geven door ze in te leveren bij de winkel. Dankzij het afstaan van deze spullen levert het publiek een bijdrage aan Terre des Hommes, want de winkel is tevens het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Bestuur en vrijwilligers van Terre des Hommes 's-Hertogenbosch bedanken de vele goede gevers en alle trouwe klanten voor hun steun in 2016. Een speciale dank gaat naar de kunstenaars uit 's-Hertogenbosch en omstreken. In 2017 viert de winkel haar vijfjarig bestaan en zal de vrijwilligersorganisatie zich als altijd volledig inzetten voor het goede doel. De winkel hoopt natuurlijk ook in het nieuwe jaar weer te kunnen rekenen op haar klanten en donateurs. 

Terre des Hommes kringloopwinkel Den Bosch vijfjarig bestaan

Op de foto overhandigt penningmeester Hans van Dijk (rechts) de cheque van 50.000 euro aan Anne Minnema van Terre des Hommes Nederland in bijzijn van vrijwilligers van de winkel. Het bedrag komt ten goede aan de bestrijding van seksuele uitbuiting van kinderen in Azië.