Terre des Hommes 's-Hertogenbosch overhandigt cheque van 50.000 EURO

donderdag, 22 december, 2016

De vrijwilligers van de winkel van Terre des Hommes 's-Hertogenbosch hebben in 2016 het recordbedrag van 50.000 euro bijeengebracht. Dit is het resultaat van de verkoop van 'eerste keus in tweedehands' artikelen in de Terre des Hommes winkel aan de Vughterstraat. In dit bedrag is inbegrepen de 7.000 euro van de succesvolle benefiet kunstveiling in oktober, waarvoor meer dan zestig kunstenaars werk ter beschikking stelden.

De winkel in de Vughterstraat begon vier jaar geleden met de verkoop van tweedehands spullen en is inmiddels niet meer weg te denken uit de straat. Iedereen kan goede gebruikte kleding en andere spullen voor in huis een tweede leven geven door ze in te leveren bij de winkel. Dankzij het afstaan van deze spullen levert het publiek een bijdrage aan Terre des Hommes, want de winkel is tevens het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Bestuur en vrijwilligers van Terre des Hommes 's-Hertogenbosch bedanken de vele goede gevers en alle trouwe klanten voor hun steun in 2016. Een speciale dank gaat naar de kunstenaars uit 's-Hertogenbosch en omstreken. In 2017 viert de winkel haar vijfjarig bestaan en zal de vrijwilligersorganisatie zich als altijd volledig inzetten voor het goede doel. De winkel hoopt natuurlijk ook in het nieuwe jaar weer te kunnen rekenen op haar klanten en donateurs. 

Terre des Hommes kringloopwinkel Den Bosch vijfjarig bestaan

Op de foto overhandigt penningmeester Hans van Dijk (rechts) de cheque van 50.000 euro aan Anne Minnema van Terre des Hommes Nederland in bijzijn van vrijwilligers van de winkel. Het bedrag komt ten goede aan de bestrijding van seksuele uitbuiting van kinderen in Azië.