Den Haag

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

 

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Den Haag?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Den Haag kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt 

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Winkel Den Haag bestaat 10 jaar!

25 maart 2019

Extreme tuin-make over

14 maart 2016

​U herinnert zich wellicht dat onze Haagse winkel sponsorgeld heeft gekregen voor een tuin make-over. Dat geld was prachtig, maar toen de uitvoering nog....

Via NL Doet echter meldden zich scholieren van het Segbroek-College aan om de tuin grondig aan te pakken in aanwezigheid van Radio Den Haag FM. Een mooie tuin en gratis publiciteit! Deze klus is vandaag geklaard.

Voorzitter Fred: "In het begin van de middag zag de tuin er als een plaatje uit en als de bollen ons niet in de steek laten komt er nog meer groen. Als dank voor het verzette werk kregen alle zes harde werkers een oorkonde uitgereikt en een kortingbon van de Gamma. Nogmaal hartelijk dank Segbroek College en Radio Den Haag FM."

Terre des Hommes kringloopwinkel Den Haag sponsorgeld

Dille en Kamille Prijs bij Terre des Hommes uitgereikt

4 december 2015

Dinsdag 24 november vond in de winkel van Terre des Hommes aan de Apeldoornselaan 175 in Den Haag de prijsuitreiking plaats van de door de winkel georganiseerde loterij. Door een formuliertje in te vullen konden de klanten van de Terre des Hommes winkel meedingen naar een door Dille en Kamille beschikbaar gesteld pakket. De prijswinnares, mevrouw Marianne Mos, was erg ingenomen met haar prijs die onder het genot van een kop koffie werd uitgereikt. Mevrouw Mos snuffelt graag, net als vele anderen, rond in de winkel.  

Terre des Hommes Den Haag ondersteunt projecten tegen uitbuiting en misbruik van kinderen, waar ook ter wereld. Dit gebeurt door de verkoop van kleding, schoeisel, speelgoed, boeken en kleine  huishoudelijke artikelen tegen zeer bescheiden prijzen. Kopers steunen niet alleen de projecten van Terre des Hommes, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid door de artikelen een tweede leven te geven. De winkel wordt beheerd en bemand door vrijwilligers, die dit belangeloos doen. De winkel in Den Haag bestaat nu ruim zes jaar en heeft tot nu toe  ruim € 150.000,- overgemaakt naar de diverse projecten. 

Terre des Hommes kringloopwinkel Den Haag prijs

Op de foto mevrouw Marianne Mos, geflankeerd door Jolanda van der Molen en Fred Hoogerbrug van Terre des Hommes Den Haag.