Drachten

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Drachten?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Drachten kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Onze waardebon winnaar

25 augustus 2017

De winnaar van de waardebon ter waarde van 10 euro is ......

Kees Schoon uit Drachten! Van harte gefeliciteerd met je prijs. Na de Kids Outdoor spelweek van gemeente Smallingerland hebben we tasjes uitgedeeld met informatie en een rebus. Deze rebus konden de kinderen in de winkel inleveren. Uit de juiste oplossingen hebben wij onze winnaar getrokken.

winnaar.jpg

Zomeractie

11 augustus 2017

Bij onze winkel in Drachten gaat vanaf week 32 (maandag 7 augustus) onze zomeractie Hommeles in. 

Vanaf maandag 7 augustus is alle zomerkleding met 50% korting in de uitverkoop! De nieuwe herfstcollectie komt vanaf maandag 14 augustus in de winkel te hangen.

img_2506.jpg

Boekenmaand bij Terre des Hommes Drachten

11 juli 2017

De hele maand juli is het boekenmaand bij onze winkel in Drachten. Bezoek ons voor een ruim aanbod aan verschillende boekengenre's.

Zowel binnen als buiten is er aan uitgebreid aanbod te vinden aan tweedehands boeken, u kunt deze uitzoeken voor slechts € 1,- per stuk. Houdt u niet van boeken? Dan is er ook nog een assortiment aan tweedehandskleding om u te voorzien van een leuk T-shirt voor uzelf, uw partner of uw kind. De kindershirts buiten op het rek kunt u meenemen voor € 1,25, hemdjes € 1,25 en T-shirts voor volwassenen voor € 2,- per stuk. Kleine prijsjes voor het goede doel.


Terre des Hommes kringloopwinkel Drachten boeken Terre des Hommes kringloopwinkel Drachten tweedehands kleding