Drachten

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Drachten?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Drachten kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt 

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Kerstpakket in Drachten overhandigd

2 januari 2019

De winnares van het kerstpakket is afgelopen maandag getrokken uit een groot aantal bezoekers van de winkel aan de Zuiderbuurt 39 in Drachten.

100_1215.jpg

In het kader van het jubileum van de winkel, die op 19 december 2008 officieel als Stichting is opgericht, was het de hele week extra druk in de winkel. Er was in de lokale krant, De Breeduit, een halve pagina gevuld met het interview door Marijke van der Hoek met de winkelcoördinator Co Draaisma en PR medewerkster Mirjan Koster. Deze aandacht heeft wellicht bijgedragen aan de extra drukte tijdens de jubileumweek voor de kerstdagen.

Ook de extra aanbiedingen van de winterjassen en op speelgoed vielen in goede aarde.

De bezoekers gaven in veel gevallen aan dat ze het artikel gelezen hadden en positief waren over de aandacht die de krant besteed heeft aan onze organisatie. Op deze link (krantenartikel_breeduit_december_2018.jpg) kunt u het artikel in De Breeduit ook lezen.

Komende week gaat alle feestkleding voor € 1,- per stuk de deur uit en komt een deel van de wintercollectie in de aanbieding. 50 procent korting op heel veel dames-, heren- en kinderkleding dus.


 

Winkel Drachten bestaat 10 jaar

5 december 2018

Op 19 december 2008 is de Stichting Terre des Hommes Drachten opgericht.

In week 51 viert de winkel haar jubileum. De hele week is er een speciale aanbieding. Verder is er een hapje en een drankje voor de bezoekers. Bovendien kunnen de klanten kans maken op een KERSTPAKKET met producten van De Zuivel hoeve, Bakery' s, Vintage koffie- en theewinkel en Banketbakkerij Boonstra.

De winnaar wordt op maandag 24 december in de winkel uitgenodigd voor de overhandiging van het kerstpakket.

Op onze Facebook pagina zijn twee diavoorstellingen te vinden met feestelijke outfits voor kerst. Kom dus in galop naar de winkel voor een strak pak of een galajurk!

Houd de komende tijd deze website of onze Facebook pagina in de gaten voor de actuele informatie.

Kom dus in de week van 17 tot en met 23 december naar de Zuiderbuurt 39 en maak kans op dat fantastische kerstpakket.

Poster.jpg

Terre des Hommes Drachten over de rode loper

1 oktober 2018

In Drachten vindt op zaterdag 6 oktober a.s. weer het evenement Drachten in Stijl plaats, waar alle winkels zich kunnen presenteren. Ook de winkel aan de Zuiderbuurt 39 in Drachten gaat met 3 modellen kleding showen uit de herfstcollectie die net in de winkel hangt. Op deze manier kan het publiek kennismaken met de 1e keus in 2e hands spullen die in de winkel verkocht wordt voor het goede doel.

Het spektakel begint om 13.15 uur met optreden van lokale dansscholen die de opening van het programma verzorgen. Het belooft een swingende start te worden. Om 13.30 uur is in de Drachtstervaart de drijvende catwalk het podium voor onder andere onze winkel. Daarbij hebben we samenwerking gezocht met een kapsalon die net voor de zomer vlakbij het centrum van Drachten is gevestigd. Dit is Marjan's Haarstudio aan de Houtlaan 31. De 2e modeshow is om 15.30 uur op het Museumplein.

De organisatie van dit evenement is in handen van een werkgroep. Er is een Facebookpagina van Drachten in Stijl. Delen en liken = super!

Ook voor het evenement zelf is een Facebookpagina. Bij dit evenement kun je aangeven of je gaat of niet of geïnteresseerd bent. Ook dit evenement kun je delen op je eigen Facebookpagina of met vrienden in je omgeving.

Het is dus nog heel even w88888888 maar dan is er heel wat te beleven in Dr88888888

100_1102.jpg