Drachten

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Drachten?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Drachten kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Winkel Drachten in kerstsfeer

9 december 2017

De Sint is weer terug naar Spanje gevaren, maar ook voor de kerst kun je bij onze winkel mooie artikelen vergaren. Kom dus iets kopen en draag bij aan het GOEDE DOEL...... want dat geeft je vast een heerlijk gevoel.

Want ook tijdens de komende periode naar de feestdagen toe is er volop keuze aan artikelen om de kerst nog feestelijker te kunnen maken. Van accessoires voor in huis tot kleding, schoenen en nog veel meer keuze in artikelen voor de feestdagen. Kijk ook maar eens op onze Facebookpagina waar regelmatig nieuws en acties op te vinden zijn. Wilt u ook op de hoogte blijven van deze berichten? Stuur dan een mail naar tdh.drachten.pr@gmail.com en u wordt aan de mailinglijst toegevoegd. U kunt zich hier ook altijd weer voor uitschrijven, dit gaat via hetzelfde mailadres.

Vanaf maandag 11 december is er dus volop feestkleding te koop in onze winkel aan de Zuiderbuurt 39 in Drachten.
kerst1.png kerst3.png
 

De kinderkleding Sint actie bij Terre des Hommes Drachten

17 november 2017

Vanaf 18 november tot en met 5 december 2017 is de kinderkleding in de aanbieding in onze winkel in Drachten. Alles is slechts 1 euro per stuk.

Kom vooral met uw kinderen even langs in de Terre des Hommes winkel in Drachten. Want voor ieder kind dat de weg naar onze winkel vindt ligt er een leesboek klaar van die goeie ouwe Sint.

Dus kom samen met uw kind(eren) naar de winkel, dan ligt er een leesboek klaar. Dan kunt u zelf nog lekker voordelig kleding aanschaffen voor uw kroost. Bovendien maakt u vanaf volgende week bij elke aankoop kans op het winnen van een Tony's Chocolonely regenboog pakket!
100_0596_2.png kinderkleding_1.png

Onze waardebon winnaar

25 augustus 2017

De winnaar van de waardebon ter waarde van 10 euro is ......

Kees Schoon uit Drachten! Van harte gefeliciteerd met je prijs. Na de Kids Outdoor spelweek van gemeente Smallingerland hebben we tasjes uitgedeeld met informatie en een rebus. Deze rebus konden de kinderen in de winkel inleveren. Uit de juiste oplossingen hebben wij onze winnaar getrokken.

winnaar.jpg