Drachten

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste winkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Drachten?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Drachten kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Burgemeester duikt de nieuwe winkel van Terre des Hommes in

13 mei 2017

Terre des Hommes Drachten opende afgelopen zaterdag officieel haar deuren aan de Zuiderbuurt 39 in Drachten. De burgemeester hield eerst een speech en dook toen letterlijk de winkel in.

Bij de opening waren veel vrijwilligers en vaste klanten aanwezig, maar ook het winkelend publiek kon meegenieten vanwege de grote tent voor de winkel. Kinderen konden gratis een lichtje voor Moederdag knutselen. 's Middags waren er elk uur modeshows met kleding, tassen, schoenen en accessoires uit de winkel.

Momenteel loopt de uitverkoop van voorjaarskleding nog met 50% korting op de kleding met een sticker. Wilt u dus nog een koopje scoren en tegelijk een goed doel steunen?? Ga dan snel naar de Terre des Hommes winkel in Drachten, daar slaagt u wel.


openingnew.jpg   burgemeester1.jpg

Kom naar de opening van de nieuwe winkel in Drachten

24 april 2017

We nodigen u als donateur graag uit voor de officiële opening van de nieuwe Terre des Hommes winkel in Drachten aan de Zuiderbuurt 39 op zaterdag 10 mei om 10.30 uur. 

Programma

  • Voor de kids: knutselen voor moederdag van 11.00 tot 13.00 uur
  • Modeshows om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur

High Tea arrangement:

U bent ook welkom bij de speciale High Tea. Meld u hiervoor aan via tdh.drachten.pr@gmail.com voor 1 mei. 

  • 11.00-13.00 uur of 14.00-16.00 uur bij Lunchroom de Zwaan voor € 17,50 p.p.
  • Hiervan gaat € 2,50 naar Terre des Hommes!

drachten.jpg

Terre des Hommes Drachten opent nieuwe winkel

29 maart 2017

Zaterdag 13 mei a.s. om 10.30 uur vindt de officiële opening plaats van de Terre des Hommes winkel in Drachten aan de Zuiderbuurt 39. Deze opening wordt verricht door burgemeester Tjeerd van Bekkum.

1e keus in 2e hands is waar de Tere des Hommes winkel in Drachten voor staat. De opbrengst gaat naar het Terre des Hommes programma tegen seksuele uitbuiting van kinderen in Azië. In de winkel zetten vrijwilligers zich enthousiast in voor Terre des Hommes Nederland. Voor deze dag is er een speciaal programma samengesteld.

Tussen 11.00-13.00 is er gratis knutselen voor kinderen die iets mogen maken voor moederdag. Verder zijn er gratis modeshows om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Tenslotte kunnen mensen zich aanmelden voor een HIGH TEA bij lunchroom de Zwaan (naast de winkel) van 11.00-13.00 uur of van 14.00-16.00 uur. De prijs is € 17,50 per persoon. Hiervan gaat € 2,50 naar Terre des Hommes. Voor de High Tea moet men zich aanmelden VOOR 15 APRIL A.S. via het mailadres tdh.drachten.pr@gmail.com onder vermelding van naam, woonplaats. aantal personen en voorkeur tijdstip.

Zaterdag 13 mei a.s. om 10.30 uur vindt de officiële opening plaats van de Terre des Hommes winkel in Drachten aan de Zuiderbuurt 39.