Drachten

Onze duurzame Terre Winkels: de waardevolste kringloopwinkel in uw omgeving!

Bent u wel eens in een van de ruim veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Wat voor tweedehands artikelen vindt u in Drachten?

In de Terre des Hommes kringloopwinkel in Drachten kunt u dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp's, kleine huishoudelijke artikelen en bric a brac kopen.

Tweedehands spullen

Geef uw spullen een tweede leven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels. Wij zijn blij met tweedehands kleding en spullen voor in het huis. Dankzij het afstaan van uw product levert u een bijdrage aan Terre des Hommes. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van tweedehands artikelen van goede kwaliteit.

Zoek een Terre des Hommes kringloopwinkel bij u in de buurt >>

Wist u dat …

  • U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes;
  • U draagt bij aan een beter milieu, want u geeft uw spullen een tweede leven;
  • U maakt iemand anders blij met iets moois waarop u misschien bent uitgekeken.
  • En hoe leuk is het om onze enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten?

Kom langs of bestel uw favoriete item via de contactgegevens van de betreffende tweedehands winkel!

Blijf op de hoogte!

Meehelpen?

Nieuws en evenementen

Terre des Hommes Drachten over de rode loper

1 oktober 2018

In Drachten vindt op zaterdag 6 oktober a.s. weer het evenement Drachten in Stijl plaats, waar alle winkels zich kunnen presenteren. Ook de winkel aan de Zuiderbuurt 39 in Drachten gaat met 3 modellen kleding showen uit de herfstcollectie die net in de winkel hangt. Op deze manier kan het publiek kennismaken met de 1e keus in 2e hands spullen die in de winkel verkocht wordt voor het goede doel.

Het spektakel begint om 13.15 uur met optreden van lokale dansscholen die de opening van het programma verzorgen. Het belooft een swingende start te worden. Om 13.30 uur is in de Drachtstervaart de drijvende catwalk het podium voor onder andere onze winkel. Daarbij hebben we samenwerking gezocht met een kapsalon die net voor de zomer vlakbij het centrum van Drachten is gevestigd. Dit is Marjan's Haarstudio aan de Houtlaan 31. De 2e modeshow is om 15.30 uur op het Museumplein.

De organisatie van dit evenement is in handen van een werkgroep. Er is een Facebookpagina van Drachten in Stijl. Delen en liken = super!

Ook voor het evenement zelf is een Facebookpagina. Bij dit evenement kun je aangeven of je gaat of niet of geïnteresseerd bent. Ook dit evenement kun je delen op je eigen Facebookpagina of met vrienden in je omgeving.

Het is dus nog heel even w88888888 maar dan is er heel wat te beleven in Dr88888888

100_1102.jpg

Aanpassing openingstijden per 1 oktober

25 september 2018

Per 1 oktober a.s. heeft de winkel aan de Zuiderbuurt 39 de volgende openingstijden:

  • Maandag 13.30-17.00 uur
  • Dinsdag t/m zaterdag 10.30-17.00 uur

Deze aanpassing geldt tot 1 april, daarna gaat de winkel weer eerder open en later dicht.

img_2668.jpg

Herfstcollectie 2018

11 september 2018

De winkel in Drachten is zeker een bezoekje waard deze herfst! De winkel aan de Zuiderbuurt 39 in Drachten is gevuld met een ruime keuze gebruikte spullen.

Er is weer veel te vinden voor het komende seizoen. Kleding, schoenen, accessoires en speelgoed, als vanouds weer 1e keus in 2e hands natuurlijk. Ook nu gaat de opbrengst weer naar een project van Terre des Hommes. Waai dus snel onze kant op en u zult er zeker in slagen een hip jasje te scoren, een schattig babypakje te vinden of een prachtige ketting aan te schaffen.

Tot gauw in onze winkel.

100_0977.jpg100_0980.jpg