Kerstpakket in Drachten overhandigd

woensdag, 2 januari, 2019

De winnares van het kerstpakket is afgelopen maandag getrokken uit een groot aantal bezoekers van de winkel aan de Zuiderbuurt 39 in Drachten.

100_1215.jpg

In het kader van het jubileum van de winkel, die op 19 december 2008 officieel als Stichting is opgericht, was het de hele week extra druk in de winkel. Er was in de lokale krant, De Breeduit, een halve pagina gevuld met het interview door Marijke van der Hoek met de winkelcoördinator Co Draaisma en PR medewerkster Mirjan Koster. Deze aandacht heeft wellicht bijgedragen aan de extra drukte tijdens de jubileumweek voor de kerstdagen.

Ook de extra aanbiedingen van de winterjassen en op speelgoed vielen in goede aarde.

De bezoekers gaven in veel gevallen aan dat ze het artikel gelezen hadden en positief waren over de aandacht die de krant besteed heeft aan onze organisatie. Op deze link (krantenartikel_breeduit_december_2018.jpg) kunt u het artikel in De Breeduit ook lezen.

Komende week gaat alle feestkleding voor € 1,- per stuk de deur uit en komt een deel van de wintercollectie in de aanbieding. 50 procent korting op heel veel dames-, heren- en kinderkleding dus.