Terre des Hommes Drachten over de rode loper

maandag, 1 oktober, 2018

In Drachten vindt op zaterdag 6 oktober a.s. weer het evenement Drachten in Stijl plaats, waar alle winkels zich kunnen presenteren. Ook de winkel aan de Zuiderbuurt 39 in Drachten gaat met 3 modellen kleding showen uit de herfstcollectie die net in de winkel hangt. Op deze manier kan het publiek kennismaken met de 1e keus in 2e hands spullen die in de winkel verkocht wordt voor het goede doel.

Het spektakel begint om 13.15 uur met optreden van lokale dansscholen die de opening van het programma verzorgen. Het belooft een swingende start te worden. Om 13.30 uur is in de Drachtstervaart de drijvende catwalk het podium voor onder andere onze winkel. Daarbij hebben we samenwerking gezocht met een kapsalon die net voor de zomer vlakbij het centrum van Drachten is gevestigd. Dit is Marjan's Haarstudio aan de Houtlaan 31. De 2e modeshow is om 15.30 uur op het Museumplein.

De organisatie van dit evenement is in handen van een werkgroep. Er is een Facebookpagina van Drachten in Stijl. Delen en liken = super!

Ook voor het evenement zelf is een Facebookpagina. Bij dit evenement kun je aangeven of je gaat of niet of geïnteresseerd bent. Ook dit evenement kun je delen op je eigen Facebookpagina of met vrienden in je omgeving.

Het is dus nog heel even w88888888 maar dan is er heel wat te beleven in Dr88888888

100_1102.jpg